Jump to content

Ki szereti a konyharuhát?

2014. 11. 02. 23:20

A praktikus textília sok szempontból hasznos és legnagyobb elégedettségünkre nagyon divatos külsővel járul hozzá a konyhában töltött szabadidőnk szebbé tételéhez. Már csak azt találjuk ki, hogy szem előtt tároljuk, mert büszkék vagyunk rá vagy inkább elrejtjük!

Válogasson mindenki kedvére az alábbi rendkívül ötletes, kis leleményességet igénylő konyharuha tartók közül.

Maximális az összhang a konyha egyéb, ugyancsak jellegzetes kellékét bevonva a történetbe. Szükséges hozzá az a bizonyos háztartási eszköz és ügyes kezek, egy pár csatos falitartó, valamint szabad felület, a konyhaszekrényen vagy a tálalóasztal oldalán.

Trendi és költséghatékony, követi a mai anyaghasználatban és stílusokban keveredő alkotások sokaságát, ami nekünk nagyon tetszik. Szükséges egy fémkarika és egy darabka bőr ehhez a megoldáshoz.

Egyszerűbb lehetőség a kedvelt textília tárolására egy közel 5 milliméteres fémdrót háromszögre hajtása és annak felfüggesztése során kialakított konyharuhatartó. Helyezhető a csempézett felületre.

Amennyiben a fentinél is egyszerűbb ötletre vágyna valaki, hát íme. Akasszunk fel két végén, vízszintesen egy spárgát, díszes kötözőt. A ráerősített csipeszek könnyed megoldást jelentenek a konyharuhák felhelyezésére.

Jó munkát a saját készítésű konyharuhatartók alkotásához.

(fotó: pinterest.com, apartmenttherapy.com, fulltimefiesta.com)