Jump to content

Megjött a gólya

2014. 03. 15. 10:04

És kinyílt a legszebb világ kapuja is egyben. No nem az etetés–pelenkázás-altatás háromszögére gondolok. Mielőtt elmerülnénk a sok új teendőben és felszállnánk az érzelmi hullámmvasútra, hagyjuk szabadon szárnyalni babakuckó teremtő fantáziánkat, merjünk bevállalni szokványos babaágyak helyett egy-egy izgalmasabb megoldást. Avagy bölcsők kicsit másképp.

Ringatózzunk együtt csemeténkkel ebben a 2in1 bútordarabban. Hintaszék és bölcső egyben. Nagyon tetszetős, csak egy probléma van vele, bizony néhány hét alatt kinövi a bébi.


Ez a bölcső sem éri meg babóca 1. szülinapját, az első 6 hónapra azonban ideális lehet. Esztétikus, szép és nem mindennapi, az biztos.


Egy másik függesztett megoldás, túlzásoktól mentes kialakítása alátámasztja az egyszerű de nagyszerű tézist.

Egészen különleges ez a ringó babaágy. A tervezés ugyan nem tért ki arra az időszakra, amikor már mocorog a kicsi, de még nem elég nagy ahhoz, hogy ne essen le, de ez nem von le a jó ötlet értékéből. Szó szerint álomba ringathatjuk gyermekünket, s utána a biztonság kedvért ki is támaszthatjuk a „holdat”.

Ez bizony rattanbútor, újragondolva. Szellős, izgalmas megoldás, milyen jól mutatna a teraszon.

A különlegességek sosem pénztárcabarát megoldások, álmodozni lehet, s ügyes kezű újdonsült apukák akár el is készíthetik.

 

(fotó: inhabitots.com, shop-2bcreative.fr, pinterest.com, cooledeko.de, kennethcobonpue.com)