Jump to content

Majomszeretet

2015. 01. 09. 11:09

Előfordul, hogy egy anyát azzal vádolnak, túlságosan rácsimpaszkodik gyerekére, akit igazi ’majomszeretettel’ imád. Egy indiai kislány és önkéntes pótmamája között valami hasonló, mélyen megható kapcsolat alakult ki.

A kis totyogó és a majom közötti mély barátság akkor kezdődött, amikor az állat véletlenül betévedt a lányka yamunagari otthonába Indiában. A szülők persze eleinte féltették gyermeküket a vadállattól, ám elnézve a szokatlan barát gyöngédségét és féltő gondoskodását, amivel körülvette csemetéjüket végül úgy döntöttek, örökbe fogadják a majmot.

Az állat, úgy tűnik, önkéntes pótmamának nevezte ki magát a kislány mellé, naphosszat kurkássza és puszilgatja, élelmet szerez neki, az elválaszthatatlan páros mindig együtt játszik. A szokatlan barátságot a szülők videón is megörökítették, ami azóta egész Indiában országos hírre tett szert.

-A kislány anyukája nagyon boldog, hogy megoszthatja valakivel az anyai szerepet. A majom most már a családunk teljes értékű tagja. -mesél a kislány apja.

(Daily Mail )