Jump to content

Ő lenne a világ legszebb kislánya?

2014. 12. 12. 11:42

Kristina Pimenova még csak nyolc éves, de fotói futótűzként végigsöpörtek az egész világon. A modell anyukától származó fotómodell kislányról azt állítják, ő a leggyönyörűbb az egész világon. De vajon mivel jár ez a kivételes titulus?

A 2005-ben született orosz kislány már háromévesen olyan nagyágyúknak dolgozott, mint a Benetton, Armani, Fendi és Roberto Cavalli. Ezen kívül szerepelt a Vogue címlapján, Facebook oldalának több, mit 2 millió lájkolója, Instagramjának pedig félmillió követője van. Sokat elárul hatalmas népszerűségéről, hogy amikor még totyógó sem volt a kis Pimenova, máris temérdek házassági ajánlatot kapott.

Természetesen nem ő az első és egyetlen világhírnevet szerzett kislány, a képei azonban mégis óriási médiavisszhangot keltettek, amivel párhuzamosan sajnálatos módon sok támadója is megtalálta a gyereket.

Rengeteg kommentelő tesz megjegyzéseket a kislány gyönyörű, hosszú combjaira és egyéb testrészeire, ami egy fiatalkorú esetében igen kétértelmű bók lehet. A kislány anyukáját is sok támadás érte, amiért hajlandó leánykáját ekkora felhajtásnak és figyelemnek kitenni, sőt, van aki azzal vádolta Glikerija Shirokovát, hogy a hozzá hasonló szülők miatt nőnek fel lelki problémákkal a gyerekek. Arra is felhívták a figyelmét, hogy a világban számtalan pedofil mászkál, akik nem éppen ártatlan szemekkel nézegetik kislánya képeit.

Az anya azonban visszautaította a vádakat mondván rossz az, aki rosszat lát, vagy rosszra gondol.

(Yahoo, kép: vk.com)