Jump to content

Luxus gyerekházikó 20 millióért

2014. 07. 10. 11:41

Melyik gyerek nem álmodozik varázslatos játszóházikóról, saját kis birodalomról? Egy brit cég segítségével most valóra válthatják legmerészebb vágyaikat is, persze csak ha a szülőknek kellőképpen vaskos a pénztárcája.

Amikor én még kislány voltam, vágyaim netovábbját képezte az amerikai filmekben látott fára eszkábált kis házikók. Rágtuk is buzgón az apukám fülét a testvéreimmel egy hasonló vityillóért, de persze nem lett belőle semmi sem. Elnézve azonban ezeket a csodálatos, még a legmerészebb, legszárnyalóbb fantáziákat is messze túlszárnyaló álomlakhelyeket, be kell látnom, micsoda visszafogott szerénységet tanúsítottam annak idején.

A brit cég, a The Master Wishmakers nem hazudtolja meg a nevét, úgy tűnik, minden csemete kívánságát képesek valóra váltani. A luxus kivitelezésű, fára épített kalyibáktól a tündérkastályon át a vidéki kunyhócskákig bármit elkészítenek a szerencsés gyerekeknek, sőt, akár saját miniszigetet is vásárolhatunk az aprónépnek.

A játékautókat akár meg is lehet tankolni.

 

A cég hitvallása szerint semmi sem lehetetlen, minden gyermek kívánságát valóra tudják váltani, boldogan megvalósítják még a legvadabb elképzeléseket is –persze csak ha azok szülei rendelkeznek a megfelelő anyagi háttérrel. Vásárlóik, ahogy azt el lehet képzelni, nem az átlagfizetésű brit polgárokból kerülnek ki.

Tündérkastély  csúszdával és titkos alvófülkével.

 

A kis házikók természetesen vízállóak, a szobáikban minden megtalálható, ami csak kell, a konyhák is teljesen fel vannak szerelve, és be van bennük vezetve a villany és az elektromos áram. A játékgarázshoz pedig drive-in büfé, benzinkút, autómosó és étterem is dukál.

Saját repülővel és irányítótoronnyal jár a kalandos fekhely.

 

A csudás házikók 25-54 ezer font körül mozognak mérettől és összetételtől függően, ha tehát van otthon felesleges, elfekvő tíz millió forintunk, már nyugodtan kényeztethetjük a kis lurkókat egy kisebb játékingatlannal.

Annak, aki még nem tud egy tematika mellett dönteni: kunyhó, repülő, autó, strand és kilátó is jár az álomházhoz.

 

De ha nem akarunk nagyon szűkmarkúnak tűnni csemetéink szemében, akkor egy nagyobb budapesti lakás árából akár szalmatetős nádkunyhót is vásárolhatunk nekik a kert végébe. Csak hogy ne unatkozzon az aprónép...

(Daily Mail)