Jump to content

Melyik hónap szülöttje vagy? Ebben vagy jó – 2. rész

2017. 10. 23. 17:00

Tanulás és tapasztalás útján ismerjük meg azt a világot, amely körülvesz. Ugyanígy fedezzük fel önmagunkat is. Szükségesek olykor kemény szituációk, hogy rádöbbenjünk igazi valóságainkra, határainkra.

Az előző részben eljutottunk az év feléig, vagyis januártól júniusig, most folytatjuk a többi hónap szülötteivel, hogy rábólinthassanak az igazságra. Van ugyanis valami nagyfokú hasonlóság azok között, akik azonos hónapban születtek.

A júliusban született nők szeretik felfedezni a körülöttük lévő világot és ehhez kellően bátrak és talpraesettek is. A felfedezések motivációja a kíváncsiság, amely a júliusiakra igencsak jellemző tulajdonság. Hogy tudásvágyukat kielégítsék, elképzelhető, hogy sokat beszélnek és kérdeznek. Őszinték az emberekhez és ezt fordítva is elvárják. Nem nehéz velük barátkozni, de ha valaki átveri őket, nehéz a kegyeikbe visszatérni.

Rugalmasság jellemzi az augusztusban születetteket. A nyári hónap szülöttjei nagyra értékelik a poént, értik a viccet, hiszen őket is remek humorral áldotta meg a sors. Amire viszont ugranak, hogy ha ők a vicc alanyai. Kicsit egoisták, így ezt nagyon nehezen viselik. Alkalom adtán azonban ezt megtorolhatják, méghozzá váratlanul. A barátok és a család biztosan számíthat az augusztusi nők önzetlen segítségére.

Elérkeztünk a szeptemberhez, az ekkor született hölgyek nem nagyravágyók. Minden apróságnak képesek örülni. Ragaszkodnak azokhoz a hagyományokhoz, amelyet otthonról hoztak. Kedvelik a környezetet, és ha csak tehetik, akkor sokkal inkább a természetben vannak, mintsem az okos készülékeket nyomogatják. Véleményalkotásaikban ingadozóak lehetnek. Jó beszélgetőtársak és barátságosak, azonban ha megsértik őket, biztosan vehető, hogy bosszúállásra kell számítani.

Az októberben születettek kedvesek, de határozott elképzelésük van mindenről. Erős jellemmel rendelkeznek, és ha csinálnak valamit, azt teljes erőbedobással teszik. Érdekli őket minden új, minden ismeretlen. Olykor kissé zárkózottak, vagy legalábbis nem mindig beszélik ki, hogy éppen mi zajlik bennük.

A novemberben született nők előtt nem érdemes hazudni. Jó radarjuk van arra, hogy a hamis szavakat kiszúrják. Így tehát számukra különösen fontos az őszinteség, az igazság. Éppen ezért, ha megkérdezik véleményüket, akkor kendőzetlenül elmondják azt, még ha fájó is. Ugyancsak kemény és határozott nőkről van szó, talán néha túl kemények is. Nehezebb emiatt őket megközelíteni, pedig alapjában véve kedves személyiségek.  

Elérkeztünk a december szülöttjeihez, akik rendszeretők, betartják a szabályokat és másoktól is elvárják azt. Vidám természetükkel sokakat maguk mellé vonzanak. Nemcsak, hogy kedvelik a viccelődést, de még a sértéseket is jobban viselik egy bizonyos kereten belül. Ráadásul jól tudják leplezni érzelmeiket.

(Forrás: marmalade.hu | pixabay.com, moroccanladies.com, sheknows.com/képek)