Jump to content

Melyik hónap szülöttje vagy? Ebben vagy jó – 1. rész

2017. 10. 22. 19:00

Tanulás és tapasztalás útján ismerjük meg azt a világot, amely körülvesz. Ugyanígy fedezzük fel önmagunkat is. Szükségesek olykor kemény szituációk, hogy rádöbbenjünk igazi valóságainkra, határainkra.

Szeretjük az embereket kategóriákra osztani, mintha akkor kevesebb ismertetőjegyre kellene összpontosítani. Az egyes hónapok szülöttei is mutathatnak hasonlóságot. Vagyis akik januárban születtek, kétségtelenül vannak egyforma személyiségjegyeik, akárcsak az összes többi hónap esetében.

Ha már említettük a januárt, akkor a januárban született hölgyek általában kedves személyiségek. Igyekeznek önzetlenül segíteni azoknak, akiket kedvelnek, és a segítségért semmit nem várnak vissza. Igazán megbízható emberek, talán ezért is találják meg sokan gondjaikkal. Igazi vezetőkké válhatnak, akik őszintén, aprólékosak tudnak lenni. Tele vannak ambícióval, azonban konzervatívak.

A februárban született nők vidám és romantikusak. Szeretik a nevetést, és igyekeznek minél többet mókázni, így másokra is átterjedhet vidámságuk. Emiatt sokan kedvelik a februáriak társaságát. Egy februári nővel beszélgetni türelemjáték. Mivel kissé különleges a gondolkodásuk, ezért nem mindenki érti meg őket, de azért mindig akad ehhez partner. A februárban születettek kötelességtudata nagyon magas, ezért a munkában is számíthatnak rájuk.

A márciusi születésű nők igazán vonzó teremtések. Van bennük valami különös, ami miatt felfigyelnek rá mások. Mindenkinek nem tetszhetünk, így egyesek mégsem kedvelik a márciusiakat, de ez azért van, mert nem értik őket. Igazán szeretnek szeretni, de csak addig, amíg nem bántják őket. Igénylik az elvonulást, a természet közelségét. Csak azoknak nyílnak meg igazán, akiket közel éreznek magukhoz.

Az áprilisi nőket általában ismeretlenül is kedvesnek ítélik meg idegenek, ugyanis melegség árad személyiségükből. Szeretnek örömet okozni másoknak. Élteti őket, ha boldogságot tudnak csalni mások szívébe. Keményen tudnak dolgozni és mindent az erkölcsösség jegyében tesznek. Hajlamosak mindenkit maguk elé sorolni.

Milyenek a májusban született nők? Nos, ők azok, akik általában nem akarnak feltűnést kelteni, azonban valami miatt mégis sikerül ez. A májusiak nyomot hagynak maguk után másokban, pedig sokszor kimondottan zavarja őket mások figyelme, ezért zavarba lehet őket hozni. A májusiakat is élteti, ha örömet tudnak okozni. Erős és határozott személyiségek, akik tudják, mit akarnak, de azért mégis szükségük van bátorításra.

Ha a júniusban született hölgyekről esik szó, akkor ők azok, akik bátrak, és számukra nincs lehetetlen. Nagyon sokoldalúak, és minden érdekli őket. Céltudatosak, és ha igazán akarnak valamit, azért megküzdenek. A júniusiak kreatívak is, a félelmet nem igazán ismerő személyiségek.

A folytatásban a következő hónapok szülöttjeit vesézzük ki.

(Forrás: marmalade.hu | weknowyourdreams.com, dreamatico.com, the4pos.com/képek)