Jump to content

Az ideális nő olyan…

2017. 09. 21. 17:00

Párkapcsolatban élsz, esetleg pont a társadat keresed? Bármelyik kategóriába is tartozol, feltételezhető, hogy mostani vagy leendő társad számára a lehető legjobb barátnő szeretnél lenni. Milyen az ideális és jó női társ?

Megpróbálunk kicsit a férfiak fejével gondolkodni, kritikusan és kívülről szemlélve magunkat. Elgondolkodtál már azon, hogy számos gyönyörű híres nő él a világban, akikért férfiak milliói rajongnak, mégis szakítanak velük párjaik? A szépségükön túl hírnév és nagy vagyon is mögöttük áll, mégis sokszor hallani olyan híreket, hogy a modell alkatú, varázslatos szépségű nőt elhagyta párja, a férje. Hogy teheti ezt ép eszű férfi, ha a világ egyik legjobb nője mellett lehetett?

Még csak a sztárvilágban sem kell kalandoznunk. Mindenki körül van legalább egy olyan pár, akik álomszerű kapcsolatban élnek. A nő szép, csinos, a férfi daliás, jóképű, az Isten is egymásnak teremtette őket. Aztán ez a kis buborék kipukkan, ha megtudjuk, hogy bizony gondok vannak a gyönyörű pár között, vagy akár már el is váltak útjaik.

Azt tudjuk, hogy a külcsín nem minden. A szépség megítélése is egyedi, de azon túl, hogy a nő igényes és dekoratív, csak még jobban felkelti a férfi érdeklődését, ha a szépség mögött intelligencia is rejtőzik. Az erősebb nem gondolata sokat jár a szexualitáson, de ha a nőben nem csak a testi kapcsolat lehetőségét látja, akkor nagyon fontos, hogy tudjanak beszélgetni egymással. A komoly dolgok megvitatása éppúgy fontos, minthogy tudjanak viccelődni, legyen kellemes humora a nőnek is. Ettől sugárzóbb a férfi számára.

A másik nagyon fontos, amit a férfiak keresnek a nőben az önbizalom. Egy nő legyen magabiztos, mert ha azzal rendelkezik, az a külsején, a tartásán is megmutatkozik. Az élethez hozzátartozik, hogy bizonyos dolgokban elbizonytalanodunk, de fárasztó és unalmas is, ha mindig a férfitől várjuk a megerősítést mindenben.

A humorról már esett szó. Ahogyan mi nők is szeretjük, ha a férfiak jó humorral rendelkeznek, fordítva is így van ez. Nem árt, ha egy nő tud laza is lenni, és nem stresszel állandóan. Elkél a fesztelenség és a játékosság. Ez a kapcsolatra is kihathat, hiszen ki szeret olyan emberrel együtt lenni, aki mindig feszült, mindig zsörtölődik valamiért?

A párkeresés terén a nők egyik legrosszabb tulajdonságaként az anyagiasságot hozzák fel. Való igaz, hogy sok fiatalabb és idősebb nő is anyagi biztonságban szeretné magát érezni, ezért csak bizonyos egzisztenciális szintet elérő férfiakkal ismerkedik. Éppen ezért a nő nem a férfi anyagi helyzetének elemzőjeként kell jelen lennie, hanem rendelkezzen saját pénzzel és tudjon is azzal gazdálkodni. Mindenkinek jól esnek az apró figyelmességek, ajándékok, de ne várjuk el, hogy a férfi minden nap elhalmozzon valamivel.

A vonzó és szép nő okos is, és okosan bánik a férfival, vagyis meghagyja magának és a társának is az életteret. Jó együtt lenni, de nem várja, hogy mindig és mindent kötelezően együtt kell csinálni. Mindenkinek vannak hobbijai, barátai, szükség van arra, hogy egy kicsit saját útján járhasson mindenki. Ez nem a szerelem és a kapcsolat gyengülését jelenti, sokkal inkább a másikra odafigyelés és támogatás.

A kapcsolatok alapja a bizalom, erre mindkét fél részéről szükség van. Nyitottság, őszinteség, ezt várjuk mi is a férfiaktól, és pontosan erre van nekik is szükségük.

(Forrás: marmalade.hu | eligiblemagazine.com, sites.psu.edu, agenixs.com/képek)