Jump to content

Sorsod lehet tényleg meg van írva?

2017. 03. 06. 17:00

Divat nyomkodni és tapogatni mini számítógépeinket, amelyek még telefonálásra is alkalmasak – mert talán erre használjuk kevésbé –, de az olvasás máig nem ment ki a divatból. Pláne, ha olyan könyvtárban járunk, ahol a magunkról és a sorsunkról olvashatunk.

Volt egy olyan időszak, amikor a technika betörésével az a víziója volt az emberiségnek, hogy ha ilyen ütemben halad, akkor érdektelenné válik a könyvek birodalma, és az olvasás nem lesz divatos. Ha pedig nem kellenek a könyvek, akkor nincs szükség könyvtárakra és könyvtárosra sem. Sokan vannak, akiknek mindennapi tevékenysége az olvasás, de még a XXI. században is örömmel konstatáljuk, hogy igenis olvasnak az emberek. Van, aki tanulmányaihoz keres nemcsak szakirodalmat, hanem menedéket is, ahol nyugodtan fel tud készülni vizsgáira. Mások az időt igyekszenek hasznosan eltölteni kiváló és nyugodt környezetben. Kisgyermektől kezdve idős személyeken át a könyvtár az a hely, ahol elfoglalhatja magát. A legmegfelelőbb kulturális intézmény, ahol az információkhoz hozzájuthatunk. Vannak könyvtárak, amelyek titkokat őriznek.

Nem mindenki, de sokan szeretnénk tudni, mi van életünkben megírva életünkben. Elterjedt, hogy ősi indiai pálmalevelek tartalmaznak jóslatot. Az ilyen pálmalevelek száma több millió, és állítólag több ezer magyar személy sorsa is le van írva egy-egy ilyen pálmalevélre. Az indiai az igazi titkok könyvtára. India amúgy is igazán varázslatos ország, de ez a könyvtár emberek sorsát rejti.

Sokan vagyunk azok, akik vallják, hogy az életünk nem véletlenszerű történések sorozata, hanem ok-okozati tényezők visznek előre. Minden okkal történik. A pálmalevelekben pedig éppen emberi sorsok vannak előre megírva, amelyről úgy tartják, hogy indiai bölcsek csoportja jegyzett fel. India amúgy is rejtélyes, de a pálmalevelek létezése is hozzátesz ehhez. Ezek az írások ugyanis nem múltbéli történéseket jelenítenek meg, hanem ma élő személyekről is találhatók részletes életút mutatók. Akkoriban, amikor ezek a feljegyzések születtek, még nem volt papír. Más megoldást kellett találniuk a kor embereinek, hogy gondolataikat hátra tudják hagyni. Maradt a kő és a pálmalevél. Olyan különleges eljárást alkalmaztak, amely során a pálmaleveleket tartósítani tudták, így a mai napig olvasható tartalmuk. A titkos iratokat pedig titkos könyvtárakban helyezték el Bangalore városában.

Életünk tele van buktatókkal, amelyek olykor megállásra késztetnek, és a helyes út választása sokaknak gondot okoz. Egyes szakaszokban nem biztos, hogy megtaláljuk a jó megoldást, vagy félünk továbblépni. Ilyenkor jól jönne egy külső segítség, amely iránymutatást ad. A pálmalevelek pontosan ilyen spirituális útmutatással szolgálnak.

Vajon neked is van saját pálmaleveled? Úgy ismert, hogy legalább 110 millió ma is élő embernek van pálmalevele, úgyhogy könnyen lehet, hogy közte vagy te is. Ahhoz, hogy kiderítsd létezik-e sajátod, már hazánkban is létrehoztak budapesti és megyei Pálmalevél Központokat, ahol elsődlegesen azt derítik ki, hogy van-e. Ha létezik, akkor pedig megkeresik Indiában és felolvassák neked a pálmalevél olvasók tolmácsolás kíséretében a leveled tartalmát. Ha ezzel nem elégedsz meg, akkor egyénileg, vagy szervezett expedíció keretén belül elutazhatsz Indiába, hogy személyesen lásd pálmaleveledet.

Ha netán kételkednél pálmalevelek létezéséről, akkor nézd meg az alábbi videót:

(Forrás: marmalade.hu | pinterest.com, sino-us.com/képek | youtube.com/videó)