Jump to content

Vonzd be magadhoz a megfelelőt

2017. 03. 02. 17:00

Tavasz van, kezd nyílni a természet. Aki párkapcsolatban él, az érzelmei is újból tüzesebbek lehetnek, aki pedig egyedül van és keresi a párját, az vágyja, hogy valakihez tartozzon, valaki tartozzon hozzá. Szerethessen és szeretve legyen.

Az igazit keressük. Ha még nem találtad meg, de azon vagy, akkor nem árt néhány dolgot magaddal és magadban is tisztázni. Ahhoz, hogy egy új embert fogadj be életedbe és lelkedbe, meg kell nyitni a szívedet. Nem kell sok minden hozzá, de ezt a néhány lépésből álló dolgot érdemes megtenned. Nemcsak a társadat vonzhatod magadhoz, de saját magadat is megismerheted.

Szeretnénk csak úgy fürdőzni a sikerekben és a boldogságban. Amíg ez egyeseknek játszi könnyedséggel sikerül majdcsak az életük minden területén, addig sokaknál az élete egyik része nagyon rendben van, de létezik árnyékosabb oldal is. Ha te a szerelemben érzed magad sikertelennek, és már kissé elkeseredett is vagy, érdemes néhány dolgot bevetned.

Ahhoz, hogy megtaláld a párodat önismeretre van szükséged. Tudod milyen vagy? Tudod ki vagy? Azt is tudod mit szeretnél? Vegyél elő egy hófehér tiszta lapot, amelyre fel fogod rögzíteni azt, hogy szerinted miért vagy egyedül. Nem kell senkinek megfeledned, ezt nem fogja senki sem ellenőrizni és látni. Írd csak le bátran, mi lehet annak oka, hogy egyedül vagy. Miért nem találod meg azt az embert, akit igazán tudnál szeretni? Kerek egész mondatokban is fogalmazhatsz, de pontokba is szedheted gondolataid. Olvasd át az elkészült listádat, és engedd meg magadnak, hogy esélyed legyen a szerelemre, az igazi társ megtalálására. Ettől a ponttól kezdve pedig határozd el, hogy tovább már ezek a pontok, berögzülések, tévhitek nem érdekelnek. Ebben hinned is kell, máskülönben nem sokat ér.

Ezzel nem ért véget a feladatod. Ha rádöbbentél, hogy miért is nem találtad meg még a párodat, esélyt adtál saját magad megismerésére. Most pedig a jövőbeli párodról kell kialakítani egy képet. Folytasd a lapon azt, hogy kire vágysz. Fogalmazd meg, hogy milyen az a férfi, aki boldoggá tudna téged tenni. Nem elég csak elképzelni, hogy szerelmes és boldog leszel valakivel, hanem pontos leírással teremtsd meg magadnak a személyt. Ha hiszel az Univerzum erejében, akkor tudnod kell, hogy ha kérsz, megadatik, de éppen ezért nem mindegy mit és hogyan kérsz. Ezért kell nagyon pontosan fogalmaznod. Ha ugyanis folyton csak a szerelmet kéred konkrét leírás hiányában, akkor kaphatsz szerelmet, de nem marad tartós és nem tesz igazán boldoggá, pláne nem hosszú távon. Ha tudod, hogy milyen férfit nem szeretnél, akkor éppen így meg tudod fogalmazni, hogy milyen típusút szeretnél. Fogalmazásod is legyen konkrét.

Nem jöhet az életedbe új szerelem, ha még a múltad siratod. Meg kell szabadulni a fizikai, de az energetikai tehertől is. Ez azt is jelentheti, hogy meg kell válni olyan tárgyaktól, ékszerektől, amelyek a múltadat, az egykori kapcsolatodat idézik.

Kérd, és megadatik. A vonzás törvénye segít neked, de csak akkor, ha azt kellő át- és beleérzéssel lövöd ki az Univerzumba azt, amit szeretnél. Ha megtetted, akkor nem feltétlenül kell még aznap számítanod az igazi szerelem feltűnésére. Ez is próbatétel, türelem kell hozzá. Akár hetek vagy hónapok is eltelhetnek, és szükséges hozzá a kitartás, az elkötelezettség. Higgy magadban, az igazi társad létezésében és a folyamatban.

(Forrás: marmalade.hu | lawattractionplus.com, wikihow.com, i-am-that-i-am.net/képek)