Jump to content

Az erő benned szunnyad!

2016. 04. 14. 16:44

Kúszni, megtanulni járni, közben sokszor elesni, majd magabiztosan sétálni. Ilyen az élet, de sokan elfelejtenek valamit.

Munka, iskola, tömeg, felszínes ismerősök, fásult arcok, érdektelen emberek, monoton események. Nem hangzik bíztatóan, ahogy az sem, amikor feltárod lelked legmélyebb bugyrait, és cserébe sértést, gúnyt, porba tiprást kapsz. Nem csoda, hogy sokan elfeledik, mi mindenre voltak és lennének képesek, ha megtalálnák az önmaguk felé vezető, rég nem járt utat.

Nyújtsd a kezed önmagadnak

A mai világgal az a baj, hogy a barát is olykor ellenséggé válik, és a legkedvesebb ember lelkében is ott lapul az irigység tüskéje. Kire számíthatsz hát, ha nincs kibe kapaszkodni? Magadra.

A legtöbb embernek ez csak üres fecsegés és maszlag, „hiszen egyedül úgyse sikerül”, „nem vagyok elég jó”, „mit fognak gondolni, ha ezt megteszem”, és hasonló tanult gátak akadályozzák a siker és céljai elérésében, pedig kellő önismerettel, kitartással és akarattal a mindent véghez lehet vinni, csak borzasztóan kell akarni.

Nem szabad hagyni, hogy a sok negatív, életunt ember szárnyad szegje, ne azokra hallgass, akik szerint lehetetlenre vállalkozol, mert semmi sem az. Munkát akarsz váltani? Próbáld meg! Rettegsz a magánytól? Próbáld ki! Semmi sem sikerül? Mindennap úgy cselekedj, hogy az ellenkezőjét erősítsd magadban. Minden csak az attitűdön múlik, mert amint képes vagy meggyőzni magad, hogy menni fog, abban a pillanatban megnyílik előtted egy másvilág, a tudatod, és a gondolat teremtő erejének dimenziója.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Marmalade  Facebook oldalát!
(Kép: mamiverse.com)