Jump to content

Első születésnap: ünnepeld az édesanyát!

2015. 02. 21. 16:04

Meghatóan gyönyörű videó arról, hogy bár az első év mindig nehéz a friss édesanyák számára, a fáradtság megéri, mert nem csak a baba, hanem az apuka is hálás a sok-sok erőfeszítésért.

A Pampers által szponzorált szívszorítóan aranyos videó azt a célt szolgálja, hogy a friss apukák köszönetet mondhassanak gyermekük első születésnapján az édesanyáknak.

A videó egy tokiói gyermekkórházban játszódik, ahova az anyukák a gyermek első születésnapján viszik be a babájukat éves ellenőrzésre. Amíg a vizsgálaton vannak, az orvos az első évről kérdezi őket, az anyukák pedig őszintén mesélnek tapasztalataikról, élményeikről, a nehézségekről, félelmeikről és szorongásaikról.

Közben a folyosón meglepetés készül! Az vizsgálaton lévő fiatal édesanyák párjai ugyanis a rendelő előtti folyosón gyorsan egy kis képgalériát hoznak létre, és bekeretezett fotókat akasztanak ki az anya és gyermeke első évéről,  a képek alá pedig személyes üzeneteket ragaszt,anak mint például: "Majdnem elsírtam magamat, amikor először köszöntél a babánknak". Vagy "köszönöm, hogy kibírtad a szülés fájdalmait, hogy világra hozd a babánkat", vagy éppen "Köszönöm, hogy úgy döntöttél, hogy megszülőd őt."

Az apukák ezek után egy pici tortával és egy szál gyertyával várták feleségeiket és gyermeküket a kórház bejárata előtt, így mondva köszönetet az édesanyáknak az első, legnehezebb évért.

Mutasd meg Te is ezt a videót a kisgyermekes anyukáknak, és mondj köszöntetet Te is gyermeked első születésnapján!