Jump to content

Egyél jót olcsón az Étteremhéten!

2015. 03. 07. 10:56

Hogy mi is az az Országos Étteremhét? Nos a legjobb magyarországi éttermek és vendéglők ünnepe, melynek maga a fogyasztó vendég örülhet a legjobban! Ezen a héten ugyanis még a legjobb éttermekben is fixáras menüsort kóstolhatsz kedvező áron! Foglalj asztalt minél előbb!

Az Étterem Hét töretlen sikerét bizonyítja, hogy legutóbb rekord számú, összesen 23.000 vendég jelent meg hazánk legjobb éttermeiben, melyek a hét során kedvezményes árú ételekkel várták azokat, akik szívük szerint minden nap étteremben ennének, és érdeklődnek a gasztronómia iránt.

Ezen a héten több mint 100 magyarországi top étterem egységes áron, mindössze 3.300 Ft-tól (szervízdíjjal együtt!) kínál különleges, 3 fogásos menüsorokat. Egy igazán jó minőségű étteremben általában drága dolog étkezni, kivéve az Országos Étterem Hét ideje alatt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Országos Étteremhéthez kapcsolódó vendéglátóhelyekre ezen a héten asztalt kell foglalni, nehogy lemaradjunk a legjobb menüsorokról és a legkedvezőbb ajánlatokról.
Asztalt foglalni kizárólag a rendezvény hivatalos honlapján lehet.

Időpont: 2015. március 16-22.
Asztalt foglalni február 25-től lehet.


(Fotó: diningfine)