Jump to content

Ágymozi már Budapesten is!

2014. 10. 30. 15:20

Ugye milyen jó dolog összebújni a pároddal a kanapén vagy az ágyban, betakarózni és egy tál pattogatott kukorica társaságában megnézni egy jó filmet? Nos, ugyanezt élheted át november 21-től a Budapesten megnyíló ágymoziban - csakhogy itt óriási filmvásznon nézheted a legjobb filmeket, otthonos körülmények között.

Néhány hét múlva ugyanis megnyitja kapuit Budapest és Magyarország első ágymozija a Bécsi úti Új Udvarban, ahol a Buda Entertainment & Gastro nevű szórakoztató központ mozitermében székek helyett ágyak kapnak majd helyet.

A szórakoztató központban több különböző helyet találunk majd, néptánc- és folklórterem mellett különböző korosztályoknak szóló diszkót és koktélbárokat, éttermeket is. És persze a Bed Cinemát.

A moziteremben 35 pár szórakozhat összesen, hiszen az ágyak kétszemélyesek. A jegyárak kicsit magasabbak is lesznek a megszokott mozijegyeknél, hiszen a páros belépők előreláthatólag 5-6000 Ft-ba fognak kerülni, igaz ehhez várhatóan ennivaló is jár majd.

A moziteremben kanapéra hasonlító széles, és kinyújtózásra alkalmas ágyakat találunk majd, melyeket minden film után alaposan kitisztítanak. Minden ágy mellett lesz étel- és italtartó, a kanapé alatt pedig egy fiókos doboz, melyben cipőiket tárolhatják a mozizók (úgyhogy érdemes nem lyukas zokniban érkezni a randira!).

Ami a mozit illeti, a legmodernebb technika mellett teljes moziélményt kínál majd a heverészés, és 3D-s filmeket is vetítenek majd.

A Bed Cinema nem kíván versenyezni a városban található multiplex mozikkal, hiszen nem aktuális premiereket és friss mozifilmeket fogják játszani. Sokkal inkább egy olyan kínálatot próbálnak összeállítani a szervezők, amivel napokhoz, napszakokhoz igazodnak majd. A múlt vagy a közelmúlt klasszikusait, és különleges filmeket is műsorra tűznek.
A tematika a napszaktól és a kereslettől, valsmint a közönségtől is függ: délelőtt gyerekfilmeket, kalandfilmeket, az esti órákban thrillereket vetítenek, és tervben van, hogy éjfél után horrorfilmeket is játsszanak.

A mozi egyébként nem csak Magyarországon, hanem Európában is szinte egyedülálló, hiszen ilyen jellegű ágymozi csak Londonban található.



(Fotók: nullker.hu)