Jump to content

Felfegyverzett pincérnők

2014. 07. 24. 15:11

Ha Önnek kedvére volt a Hooters cég magyarországi megjelenése, akkor elkezdhet drukkolni, hátha a nemrégiben megnyílt coloradoi étterem, a Shooters is tervez majd egy budapesti fióküzletet. Ők ugyanis hasonló pincérnőkínálatot tudnak felvonultatni, de egy kis csavarral.

Az árulkodó nevű Shooters Grill felszolgálói egytől egyig dögös fiatal lányok, ám itt még egy izgalmas kiegészítő fityeg rajtuk: minden csinos pincérnő oldalát csípőtájékon fegyvertartó és colt díszíti.

A fegyverek természetesen valódiak, mivel Colorado államban megengedett a fegyverviselés, amit az éttermekbe is magukkal vihetnek az állampolgárok. Az étterem megnyitását a helyiek is örömmel üdvözölték.

-Szerintünk nincs ezzel semmi gond. –nyilatkozta az egyik vendég. –Mi magunk is fegyverrel járunk, kelünk. Kis városban lakunk, és magunk gondoskodunk a biztonságunkról.

A tulajdonos, Lauren Boebert az állítja, két dologért rajong, a Bibliáért és az Amerikai Alkotmányért. -A vendégek szeretik, hogy itt élhetnek a jogaikkal. –magyarázza. – Ide bejöhetnek a fegyvereikkel és imádkozhatnak étkezés előtt.

(A coloradoi étterem Facebook oldalán további képek tekinthetők meg felfegyverzett pincérnőkről és íncsiklandó fogásokról.)

(Forrás: Death and Taxes Mag)