Jump to content

Vidd el a barátnődet is!

2014. 05. 28. 13:37

Hölgyeknek nem kell gondolkodni az e hétvégi programról: csütörtöktől irány a Csajfeszt! Női témák, programok, shopping, divatbemutatók négy napon át - végre egy hétvége, ami csak rólunk szól!

A fárasztó hét, illetve hónap után igazán megérdemeljük a kikapcsolódást, amit a hosszú hétvégére tervezett Csajfeszt nyújt nekünk. Az előző cikkben már olvashattátok, hogy milyen változatos programok várják az érdeklődőket, most a fesztivál speciális, igazán különleges rendezvényeit emelnénk ki.

A Werk Akadémia támogatásában több érdekes előadáson, beszélgetésen vehettek részt, ilyen lesz például a nőkről szóló kerekasztal beszélgetés, vagy az üvegplafon témája. Mint azt sokan tudhatják, az üvegplafon a nőkhöz kapcsolódó nemi sztereotípiák következtében lejátszódó hátrányos megkülönböztetés, amelynek eredetéről és a probléma megoldásainak lehetőségéről szakemberekkel, érdekképviselőkkel beszélgethettek.

A komoly témák mellett természetesen könnyed kikapcsolódásra is számtalan lehetőség nyílik: érdemes ellátogatni a ökodivatról szóló fórumra is, ahol a hulladék újrahasznosításának kreatív módjairól, a környezetbarát ruhákról és az ökosikk fogalmáról is szó lesz. Ezt majd egy “ökosikk divatbemutató” követi, megnézhetitek, milyen is az ökodivat a gyakorlatban! A Werk Akadémia első éves stylist hallgatói a kivitelezés során bármilyen kelléket, alapanyagot és technikát alkalmazhattak, a lényeg a ruhák újragondolása volt. Itt megnézhetitek, hogy milyen az, amikor egy ruhát például dominók alkotnak, tökéletesen harminozáló kompozíciót adva.

A Csajfeszten – többek között – a mindennapokat megkönnyítő, karriert is elősegítő tanácsokkal találkozhattok. Ilyen lesz például az időmenedzsment tréning, ami megtanít a rendelkezésre álló időnk hatékony beosztására, de a tudatos karrierépítés lépéseit is elsajátíthatjátok a szakemberek segítségével.