Jump to content

Törjön mindent ripityára!

2014. 04. 24. 11:47

Önnel is előfordult, hogy annyira felingerelte magát valamin munka közben, hogy legszívesebben mindent ízzé-porrá zúzott volna? Esetleg a gondolatot tett követte, aminek a klaviatúra látta kárát?

Április 15-én nyílt meg Idaho-ban a Das Breakroom, ami egészen pontosan az ilyen dühkitörések levezetésére szolgál, ráadásul olcsóbb, mint egy terápia, vagy egy bérlet a sarki fitness-terembe –ha az odautazás költségeit nem számoljuk.

A Das Breakroom célja, hogy rekreációs céllal a kliensek összetörjenek mindent, amit érnek, természetesen kontrolált keretek között.

A biztonságos, préselt falemez-falú szobába bezárkózva egy kalapács, vagy egy baseball-ütő segítségével addig üthetjük-verhetjük a berendezést, amíg el nem száll a mérgünk, vagy amíg ripityára nem megy minden.

A hét dolláros belépőért cserébe a szobahasználaton felül a vásárló biztonsági ruházatot és összetörhető tárgyakat kap: tányérokat, porszívót, monitorokat, vagy nyomtatót. Ha valaki még a hét dollárt is sokallaná a feszültség és frusztráció íly módon való levezetéséért, az kihasználhatja a happy hour, vagy a csoportos foglalkozások féláras kedvezményeit.

Az egyik kuncsaft így nyilatkozott élményeiről:

-Rettenetes hetem volt, de aztán eljöttem ide, szétvertem egy doboznyi cuccot tíz perc alatt, és máris sokkal jobban éreztem magam. Sokkal olcsóbb, mintha otthon csinálnám ugyanezt.

(Forrás: Business Insider, kép: brianmcarey.com)