Jump to content

Így nyerhetsz egy forradalmi, vadonatúj Nissan Micrát vagy egy dizájnos Micra órát!

2017. 11. 03. 11:59

A Sztárban Sztár ötödik évada 2017. szeptember 10-én vette kezdetét a TV2-n. Az új évadban újabb 12 sztár méri össze tudását, hogy elnyerje „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címet 2017-ben. Idén a TV2 Live applikáción szavazók között egy vadonatúj Nissan Micra kerül kisorsolásra. Az ötödik generációt képviselő új modellt egy szóval lehet jellemezni – forradalmi. (X)

Vonzerejének alapját a sportos, kifejező külső formaterv jelenti, mely új, merész irányba tereli a Micráról kialakult képet.

A zenerajongók nagyra értékelik a Micra BOSE® Personal® hangrendszerét. A B szegmens csapotthátú autói között egyedülálló megoldást képviselnek a vezető fejtámlájába integrált hangszórók, mely megdöbbentően életszerű hangzást nyújt.

Bemutatjuk az új Nissan kereskedést, a Ferihegy Auto Kft.-t

A Ferihegy Autó Kft. tulajdonosai 2017. tavaszán indították útjára a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez közel eső Nissan Márkakereskedést, amely a várakozások szerint a Nissan márka érhálózatába elszakíthatatlan szálként csatlakozik majd.

A Nissan Ferihegy Autó kapuinak megnyitásakor, egy teljesen másfajta világot sikerült Ügyfeleink elé tárnunk. Ez a bemutatóterem sokkal barátságosabb, közvetlenebb és modernebb, mint az eddig megszokott, új autó szalonok. Az ember úgy érezheti, hogy egy kellemes kávézóba érkezett, ahol a kényelmes puffok, bárszékek, kávézó asztalok mellett nyugodtan szemügyre veheti a Nissan legújabb modelljeit. Nincsenek megkötések, az érdeklődő szabadon konfigurálhat a szalonban kihelyezett digitális kijelzőn, értékesítő kollégáink segítségével. Az egész autó bemutatás egy teljesen új, friss, modernebb és egyben családiasabb hangulatot kapott. Ennek fényében kétségem sem volt, hogy ez a bemutató terem, a lehető legjobb mértékben tükrözi majd családi vállalkozásunk fő elhivatottságát, a barátságos környezetet, megbízhatóságot és mindenek felett azt a törekvésünket, hogy a legjobbat nyújthassuk Ügyfeleink számára, minden tekintetben.

Sok energiát fektettünk abba, hogy az új szalon megnyitása után, az Ügyfelek online is tudjanak hozzánk csatlakozni. Fontos volt számunkra, hogy weboldalunk és közösségi oldalunk is a Nissan életérzést tükrözze.” nyilatkozta Bódás János, a Ferihegy Autó Kft. tulajdonosa

Próbáld ki most a Vadonatúj Micrát és nyerj egy dizájnos Micra órát!

Az új Nissan Micra és Juke forradalmi megoldásaival és új formáival, szorosan az igényeket követve, új divatot teremt. Le a megszokott, sablonos dolgokkal! Regisztrálj a Nissan Ferihegy-hez egy tesztvezetésre, és vegyél részt a sorsoláson, mely által a dizájnos autó mellé egy dizájnos órát nyerhetsz!

A Nissan európai tevékenységeiről

A tengerentúli gyártóvállalatok közül a Nissan rendelkezik az egyik legátfogóbb európai jelenléttel. A helyi tervező, kutató-fejlesztő, gyártási, logisztikai, valamint értékesítő és marketing szervezeteiben több mint 17 000 alkalmazottat foglalkoztat.

A tavalyi évben a Nissan egyesült-királysági, spanyolországi és oroszországi gyárai több mint 660 000 járművet állítottak elő, köztük díjnyertes crossovereket, haszongépjárműveket, valamint a Nissan LEAF-et, a világ legnépszerűbb elektromos autóját. A zéró emissziós közlekedést és a halálos kimenetelű közúti balesetek számának nullára csökkentését célul kitűző Nissan a közelmúltban bemutatta „Intelligens Mobilitás” jövőképét.

Ez a „360 fokos látószögű”, átfogó koncepció határozza meg a Nissan termék- és technológiafejlesztéseinek irányát, és ezen alapulnak majd azok a meghatározó jelentőségű vállalati döntések is, melyek az autókban alkalmazott hajtásrendszereket, az autók használatát, valamint a jövő társadalmába való integrációját érintik. A Nissan jó úton jár afelé, hogy a legértékesebb ázsiai márkanév legyen Európában. 

(Forrás: Szerkesztőség)