Jump to content

No more „frostration”! És nem fogsz lefagyni!

2017. 06. 19. 16:36

Előfordult már veled, hogy ki szerettél volna venni valamit a fagyasztódból, de mikor kinyitottad az ajtaját, egyetlen hatalmas jégtömbbel találtad szemben magad?

Elő a vésővel!

Jó esetben ki tudtad faragni a számodra szükséges élelmiszert, rosszabb esetben pedig olvaszthattad le az egész hűtőt.

A kombinált, fagyasztós hűtők belső falain tapasztalható jégképződés nem csak azért jelent problémát, mert szinte lehetetlen kibányászni az éppen szükséges élelmiszert. A vastag jégréteg növeli a készülék fogyasztását, csökkenti a hasznos élettartamát, ráadásul az értékes helyet is elveszi a többi élelmiszertől.

Nincs több „frosztráció”!

Mit szólnál hozzá, ha olyan hűtő lenne konyhád dísze, amelyet nem kell fájóan gyakran leolvasztani, és még a vésődet, (hajszárítódat, egyéb praktikáidat) is visszatehetnéd oda, ahová az ténylegesen való?

Átlátható fagyasztórekesz, energiatakarékosság és frissesség, ez a három dolog motivált minket a No-Frost technológiájú készülékeink megalkotásakor. Az IonAir, a MultiFlow 360° és a DinamyCooling funkciók meggátolják, hogy hűtött ételeid hamar megromoljanak, összefagyjanak, sőt mindezek mellett ásványianyag- és vitamintartalmuk is megmarad. Így élvezheted az ízletes és vitamindús smoothie-kat, melyek felejthetetlenné teszik a nyaradat!

Roppanós zöldségek napokon át!

Azonban nem csak a fagyasztót láttuk el intelligens funkciókkal! No-Frost hűtőink egyben az ION generációs termékskálánk kiemelt figyelmet élvező tagjai is. Ez a technológia segít az élelmiszereket tovább frissen tartani, hiszen teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatokat, így felfrissíti a hűtőszekrény belsejében lévő levegőt. Továbbá a CrispZone zöldségtároló rekesz is gondoskodik arról, hogy a gyümölcsök és zöldségek hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradjanak.

No, mit mondasz?

Nincs több jegesedés, nincs több összetapadt élelmiszer, csak több hely és frissesség. Tekintsd meg a Gorenje No-Frost technológiájú hűtőszekrényeit itt!

(Forrás: Szerkesztőség)