Jump to content

Itt a tavasz, jön a nyár és a CCC!

2017. 04. 28. 13:38

Hódítsd meg a várost, ejtsd rabul a tekinteteket, és légy Te a divatdiktátor. Az esti bulihoz, romantikus randihoz, túrázáshoz vagy strandoláshoz keresed a tökéleteset? A CCC tavaszi-nyári kollekciójában garantáltan megtalálod a másik feled. Legyen a cipőd a legszebb ékszered!

Cipőből sosem elég! Most pedig, hogy hivatalosan is beköszöntött a jó idő, végre előkerülnek a szekrény mélyére száműzött impozáns darabok, amiket a tavaszi-nyári kollekció legpezsdítőbb darabjaival frissíthetsz fel. Táska, cipő, kiegészítő? A CCC-ben mindent megtalálsz, ami a tavaszi gardróbfrissítés után szinte kötelező eleme a női ruhatárnak!

De mi nők, miért is vadulunk meg egy különleges tűsarkú láttán, miért esünk szerelembe egy körömcipővel, és miért érzünk késztetést egy színben passzoló cipő és táska megvásárlására? Ahány hölgyemény, annyi válasz, egy viszont biztos, legyen szó balerináról, félcipőről, vagy egy dögös magas sarkúról, önbizalmat és magabiztosságot nyújtanak. Elvégre a jó cipő öltöztet, és megjelenést kölcsönöz!

Idén bátran kombinálhatod a stílusokat, mert 2017 a tüzes trendek nyara lesz. A szürke hétköznapokat dobd fel egy kis csillogással. Legyen szó magas sarkúról vagy vagány sportcipőről az ezüstszín minden cipőfajtát meghódított, ahogy a bohókás hangulatú bermuda-kék és a tengerparti homokot idéző fehéres árnyalatok is. A kényelmet nem kell feláldozni a stílus oltárán még a rohangálós hétköznapok során sem. A finom megjelenésű, ám mégis komfortos érzetet nyújtó lábbelik színes kínálatában Te is megtalálod a hozzád passzolót.

A stílusos megjelenést a színben, textúrájában passzoló vagy kontrasztot adó táskák garantálják. A nőies finomságot hangsúlyozó borítéktáskák, az ideális túratársnak bizonyuló hátizsákok, vagy a végtelenségig pakolható kézitáskák megkoronázzák az outfitet.

Ami pedig a megjelenést illeti. A tökéletes outfit megtervezésére nem kevés időt szánunk. Szerencsére a CCC online shopja megkönnyíti a helyzetet és inspiráló szettekkel, pazar összeállításokkal mutatja be a legizgalmasabb kollekciókat. Egyetlen kattintással, pedig már a kosarunkban is tudhatjuk a legtrendibb darabokat.

Hölgyek, urak, kicsik és nagyok, stílusteremtők és stíluskövetők, cipőfanatikusok és kezdő cipőgyűjtők. A CCC széles választékában mindenki megtalálja a személyiségének és lábának legmegfelelőbb cipőt, táskát és kiegészítőt, ahol a stílus, a minőség és a kényelem kéz a kézben jár. Tanácsadásért, a legújabb divattippekért, és a ruhatár felfrissítéséért látogass el a weboldalra, legyen a cipőd a legszebb ékszered!

(Forrás: marmalade.hu)