Jump to content

Új ízek Tibitől mindenkinek – 2. rész

2016. 11. 28. 19:00

Ki nem szereti a csokit? Valószínűleg az emberek nagy része bólogat, hogy ő bizony nagyon. A magyar márkához hű csokoládéimádók már biztosan találkoztak Tibi új ízeivel. Mi most próbáltuk ki és elmondjuk a véleményünket. Folytattuk a tesztelést.

Az előzőekben a Tibi csokoládé új ízeiből tartottunk válogatóval egybekötött kóstolót. A csokoládét kedvelők körében jól ismert a Tibi márka. Több mint hetven éve a piacon van, ezért több generáció ismeri a Tibi nevét és ízeit. A régi ízek mellett újabbakkal is színesítették a választékot. Az új ízek állaga is más, ugyanis a töltött csokoládék két rétegűek. Ez azt jelenti, hogy gyümölcskészítmény és gyümölcssűrítmény teszi még különlegesebbé a tej- vagy az étcsokoládét. Ami évtizedek óta finom és keresett termék, azon nem változtattak a gyártók, azonban új ízeket kreáltak, hogy tényleg mindenki megtalálja a magának valót.

Aki az étcsokoládét kedveli, keserédes ízével, nem fog csalódni a Tibi étcsokoládéjában. Nem is csoda, hiszen a fekete ínyencség 55%-ban tartalmaz kakaót. Érezni a kakaóbab keserűségét, ami az étcsokoládé kedvelők ízlelőbimbóit igencsak megdolgoztatja. Kellemes és karakteres ízvilága még a hat éves gyermeket is magával ragadta.

Nem mindenki szereti ám az étcsokoládét, de nagyon jó hírrel szolgálunk, ugyanis piacra küldtek új tejcsokoládés ízeket is. Nem álltuk meg, hogy ki ne próbáljuk a karamellásat. Az új ízek közül magasan vitte nálunk a pálmát. Egyöntetűen, gyermek és felnőtt tesztbizottságunk arra döntött, hogy a karamellás a legjobb az új ízek közül. A tejcsokoládéba lágyan beolvadó karamell összhangja lenyűgözött. A karamell töltelék lágy, krémes, de nem idegesítően nyúlós.

A tesztelésünk igencsak szubjektív, hiszen a két tesztalany olyan, mint Gombóc Artúr, aki mindenféle csokoládét szeret. Nos, mi is nagyon szeretjük az édességet, mégis egyes termékeknél a nagy fogyasztási kedv abbamarad. A Tibi csokira ez nem volt érvényes.

Miközben majszoltuk a győztessé avatott karamellás Tibit, akkor a háttérben szóló televízió éppen a Tibi csoki reklámját adta le. Mi ez, ha nem jel? Csodákra nem képes, de hé, nagyon-nagyon finom! Hangzott a reklámból, de akár mi is mondhattuk volna.

Ahogy közeledik Mikulás és a karácsony. Az ünnepek lehetőséget adnak arra, hogy a csomagokba Tibi csokoládét is rejtsetek. Nyugodtan tesztelhetitek a régi és az új Tibi ízeket szeretteiteken. Fedezzétek fel a tizenhárom új ízt.

(Forrás: marmalade.hu | break.it, tibicsoki.com/képek | youtube.com/videó)