Jump to content

Ajándékötletek tanácstalanoknak

2015. 12. 01. 10:00

Van még jó néhány nap, hogy beszerezzük az ajándékokat karácsonyra. Sokaknak fejtörést okoz, hogy mit vásároljon családtagjának, barátjának. Nem az a cél, hogy túl legyünk rajta. Igyekszünk eredetiségre törekedni, szeretnénk az egyéniséghez, a személyiséghez mért legjobb ajándékkal meglepni szeretteinket.

Vannak olyan fanatikus Star Wars rajongók, akik akár kívülről fújják a filmek egyes jeleneteit, és minden azzal kapcsolatos háttér információra vevők. Ezért ha egy ilyen fanatikusnak Star Wars-legót szerzel be ajándékkép, szinte biztos, hogy nem lősz mellé. A Harry Potter filmek elkötelezettjeinek akár kötelező eleme lehet a varázspálca. Beszerezhető egyedi, kézzel festett darab, amolyan gyűjteménybe szánt ajándék. A filmek ihlette figurák, plüssbabák is jó helyre kerülhetnek, ha rajongónak adjuk, így The Walking Dead plüssbabák, vagy a Med Men figurák is kitűnő meglepetések lehetnek.

Az egyedi 3D-s nyomású pólókkal és pulóverekkel is biztos sikert arathatsz. Főleg ha a kedvenc állatfej figyel vissza a ruhadarabról. Hatásos meglepetés és viseletnek sem utolsó.

Amikor már végképp kifogyni tűnsz az ötletekből, akkor segítségül hívhatod az olyan kütyüket, amelyek hasznosak, praktikusak. Természetesen nagy a kínálat az olyan vicces termékekből, amely nélkül is boldog és kiegyensúlyozott életet képes élni valaki, mégis az elgondolás, az ötlet és a kivitelezés miatt remek ajándék. Egy ilyen vicces, ámde hasznos ajándéktárgy lehet a sörhűtő. Vízforralóról már hallottunk, de már van sörhűtő is. Nem kell a hűtőbe tenni az italt, hogy kellemes hűvös legyen, elég a fém rudat belehelyezni a sörbe. Nemcsak nyáron megfelelő ajándék, karácsonyinak is szuper lehet, ráadásul gyorsan elvégzi a dolgát.
Kifejezetten férfias ajándék a világító és/vagy zenélő feles poharak.

A hideg időben mindig jól jön a tea, de hamar kihűl. Ennek kiküszöbölésére már a laptophoz USB porttal csatlakoztatható pohár melegen tartó készülék ideális ajándék. Csak össze kell a laptoppal kapcsolni a melegen tartót, ráhelyezni a bögrényi italt, és az kellemes meleg marad. Már annyi sok okos készülék vesz körbe. A telefont nehéz használni hidegben, elgémberedett, fagyos ujjakkal. Ezért találták ki az okoskesztyűt, amellyel könnyen lehet kezelni a szintén okos telefont. Egy másik jó találmány és ajándékötlet a mobil telefontöltő, hiszen ismeretes, hogy a telefon mindig akkor merül le, amikor nem kellene. Ezt is meg lehet már előzni. Hát még milyen szuper találmány a telefontöltő karkötő. Ékszerként is megállja a helyét, ráadásul sosem kell attól tartani, hogy nem lehet elérni telefonon.

A nők egyik legjellemzőbb tartózkodási helyük a házban a konyha. Ezért egy serpenyő formájú fali óra nemcsak az időt tudja mutatni, de jópofa és odaillő kiegészítője lehet a helyiségnek.

(Kép forrása: aliexpress.com)