Jump to content

Book24 ajándékutalvány, mert a könyv öröm

2015. 11. 20. 16:00

Minden évben eljutunk arra a pontra, amikor mintegy varázsütésszerűen rádöbbenünk, hogy bizony mindjárt itt a karácsony, az ajándékozás ideje. Értékben és stílusban is a legjobbra törekszünk.

Egyes családtagoknak játszi könnyedséggel tudjuk, hogy mi az, amellyel igazán meghitté és boldoggá tehetjük az ünnepet. Másoknak jóval nehezebb kitalálni mi is lenne az, aminek örülnének.

A könyv értéke még a mai, digitális világban is vitathatatlan. Habár egy ideig attól tartottak, hogy az online elérhető könyvek ledöntik a nyomtatott könyveket, de szerencsére ez nem vált valósággá. A mai napig divat könyvet olvasni, ebből következik, hogy nem vesszük sértésnek sem, ha könyvet adunk, kapunk ajándékba. A választék hatalmas, így még a könyvek világában is eltévedhetünk. A könyváradatban nehéz megtalálni a célszemély számára legmegfelelőbbet. Azt sem szeretnénk, hogy valamelyik példányból több is sorakozzon a polcon, éppen ezért a legjobb megoldás az ajándékutalvány. Az utalvány tulajdonosa olyan könyvet vásárolhat magának, amilyet csak szeretne.

A book24.hu internetes könyváruház széles választékkal várja a könyvimádókat és még csak az otthon melegéből sem kell kimozdulni. Harmincöt kategória több mint húszezer könyve közül bátran állítható, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt, ráadásul mindegyik termék megvásárlásához felhasználható az ajándékutalvány, de csak egyszer. Ha a könyv, a könyvek értéke meghaladja az utalványét, akkor a különbözetet készpénzzel, bankkártyás tranzakcióval, utánvét formájában lehet kiegyenlíteni. Ha azonban a könyv, könyvek értéke alacsonyabb az utalvány összegétől, nincs mód pénzt visszatéríteni.

Ajándékutalvánnyal meglepni valakit karácsonyra jó ötlet, és még az ajándékozó is igazán kedvező feltételek mellett juthat hozzá, hiszen 1990 Ft-ért 3000 Ft értékű utalvánnyal lepi meg a book24.hu. Nem nagyszerű? Nemcsak az ajándékozott kap egy nagyszerű ajándékot, hanem maga az ajándékozó is kap 1000 Ft kedvezményt.
Az utalvány ráadásul kombinálható, más akcióval és kuponnal is összevonható, amely igazán egyedi és különleges lehetőség, így aztán valóban megéri. Ha pedig 4000 Ft feletti értékben vásárol a vevő, akkor a book24.hu ingyenes házhozszállítással lepi meg ajándékként. Ugyancsak nem elhanyagolható szempont. Az ajándékutalvány a vásárlás dátumától számított egy éven át, de legfeljebb 2016. október 20-ig használható fel. Ha az utalványon szereplő dátum lejárt, annak beváltására már nincs lehetőség.

Ha tanácstalan vagy, kifogytál a karácsonyi ajándékötletekből, siess beszerezni book24.hu ajándékutalványokat, mert a készlet vészesen fogy. Nemcsak kiváló ötlet, de még spórolhatsz is.

(Kép forrása: book24.hu)