Jump to content

Az első képek a kis hercegnőről

2015. 05. 02. 20:56

A brit trónörökös, Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné 2015.május 2-án egészséges kisbabának adott életet, hiszen megszületett György herceg kistestvére, egy kislány! Katalin hercegné alig néhány órával a szülés után már meg is mutatta a kis hercegnőt!

A szülés gyorsan, és gondatalanul zajlott le, a 3.7 kilogrammos kislány pedig remek egészségnek örvend. A második terhessége idején is rendkívül divatosan és stílusosan megjelenő Katalin hercegné pedig ismét lenyűgözte a világot, amikor alig néhány órával a szülést követően megjelent a londoni kórház lépcsőjén, hogy megmutassa a trónöröklési sorrendben negyedik helyen álló kis hercegnőt.
Ahogy két évvel ezelőtt György herceg születése után, most is meglepően kisimultan, csodás formában és nagyon csinosan jelent meg a kismama egy fehér-napsárga és virágokkal borított Jenny Packman ruhácskában. A hercegné férjével, és újszülött, békésen alvó kislányával percekig hagyta, hogy fotózzák őket.

A dús, hullámos hajjal, friss fizurával, szexi sminkkel és divatos ruhájával fiatalosan, kicsattanó ragyogással az egész világot meghódítotó hercegné inkább tűnt úgy, mintha a vasárnapi miséről lépett volna ki a templomból, nem úgy, mint aki néhány órával korábban még a szülőszobában vajúdott.

A királyi pár első gyermeke, György herceg is megjelent a kórháznál, édesapja ölében igyekezett az épületbe, hogy találkozzon mamájával és kishúgával.

Lássuk a kis hercegnő első fotóit, akinek nevét a szülők a következő napokban fogják bejelenteni.







 (Fotók: popsugar/getty/Chris Jackson)