Jump to content

Kim Kardashian belezúgott Johnny Depp-be!

2015. 02. 26. 19:07

Az amerikai valóságshow-hős kisasszony bevallotta, hogy bizony a sármos színész, Johnny Depp igazi megszállottja volt tiniként. A celeb férje, Kanye West nem biztos, hogy számított a vallomásra.

Kim Kardashian egy ausztrál magazinnak nyilatkozott a tinédzserkori vágyálmairól, vagyis hogy akkoriban teljesen belezúgott a jóképű Johnny Depp-be.

Igazi megszállottja voltam! Annyira helyes és dögös volt, igazi rosszfiú. Szerettem nézegetni a párocskákat, és közben azon tűnődni, vajon miért vonzódnak egymáshoz. Nem mindig a rosszfiúk vonzottak, a bulizós pasikat valahogy sosem szerettem, de Johnny Depp-hez nagyon vonzódtam. – mondta el Kim.

Természetesen Kim rapper férjének, Kanye-nek nincs oka aggodalomra: a celebhölgy világossá tette, hogy számára Kanye a tökéletes férfi.

- Minden férfinek olyannak kellene lennie, mint Kanye-nek. Ha a kapcsolatunkról van szó, nagyon önzetlen tud lenni, nagylelkű és szeretetteljes. Tisztelettudó, és tudja, hogy mire van szükségem.

Kim Kardashian életében nem csak Johnny Depp, és a férje, Kanye West, de a nevelőapja is meghatározó férfi volt. A celeb kiemelte, hogy nevelőapja példaértékű kapcsolatban élt édesanyjával, és kiskorában arról ábrándozott, hogy minden házasságnak olyannak kellene lennie, mint az ő szüleié.

- Igazi úriember volt. Mindig vigyázott ránk, és éreztette velünk, hogy milyen fontosak vagyunk a számára. Mindig biztosított minket arról, hogy minden rendben lesz, attól függetlenül, hogy éppen hogy álltak a dolgok.

Kardashian-West kiasszony azt is elmondta, hogy ugyanezeket a vonásokat véli felfedezni férjében, aki szerető édesapja kislányuknak, North-nak.

 

www.people.com