Jump to content

A földönkívüli Barbie-ember különös gondolatai

2014. 04. 16. 15:31

Az ukrán modell, Valeria Lukyanova már többször a magazinok címoldalára került külünös, megosztó kinézetével. A hölgy ugyanis maga az élő Barbie baba. Legutóbb viszont rasszista kijelentésével, (illetve diétájával, mely során csak napfényt fogyaszt) sikerült ismét az újságok hasábjain landolnia.

Ami a hölgy külsejét illeti, talán érdemes megjegyeznünk, hogy állítása szerint a mellnagyobbító műtéte volt az egyetlen, amivel mesterséges úton változtatott megjelenésén. Hogy Önök ezt a képek alapján elhiszik-e, az persze megint egy más kérdés. A furcsa külcsín esetében annál bizarrabb belbecset is takar.

A 28 éves Valeria számtalanszor adott hangot különös gondolatainak, ezekből szemezgettünk pár érdekesebbet mindannyiunk épülésére:

- „Már a gyerekvállalás gondolata is mély ellenérzést vált ki belőlem. Mégis, minek tartana az ember gyerekeket? Hogy legyen valaki, aki ad egy pohár vizet a halálos ágyamon?” „Inkább meghalnék, mint hogy gyerekem legyen. A családi élet a legszörnyűbb életstílus mind közül.”

-„A Testen Kívüli Utazás Iskolájának tanára vagyok. Ebben a nemzetközi intézményben az oktatóink megmutatják, hogyan tudjuk elhagyni a fizikai testünket, hogy spirituális lelkünkkel utazni tudjunk az univerzum minden helyére és bolygójára. Ez az emberiség jövője, óriási lehetőségek vannak benne.”

-„Nem szavakkal kommunikálok a földönkívüliekkel, hanem a fény nyelvén. Sokat tanultam a velük való kapcsolatomból. Tudom, hogy az én lelkem nagyon idős. És azt is, hogy az emberiség a legkevésbé kifinomult civilizáció a világon. Mi vagyunk az evolúció legalja.”

-„Mostanában elfogadott, hogy keverednek a különböző etnikumok, ami degenerációhoz vezet. Régen minden másképp volt. Emlékeznek az 50-es, 60-as évek gyönyörű nőire? Milyen szépek voltak plasztikai sebészet nélkül is? Most meg a degenerációnak köszönhetően itt van nekünk ez.”

-„Azt hiszem, egy bizonyos személy áll a sok engem támadó negatív megjegyzés mögött, mivel a negatív hullámok akkor indultak meg felém, amikor a spirituális szemináriumaim népszerűek lettek Valaki azóta tönkre akarja tenni a hírnevemet.”

(Forrás: USmagazine, Gawker, Kép: veooz.com)