Jump to content

Régi idők (ma már) vicces reklámjai

2014. 04. 03. 12:12

Változnak az idők, amit egykor divatosnak, vagy egészségesnek gondoltunk, arról ma már tudjuk, hogy egyáltalán nem azok. A mai reklámszakembereknek valószínűleg eszük ágába sem jutna a cigarettázást orvosokkal, a szénsavas üdítőitalt pedig kisbabával reklámozni, vagy olyan szexista hirdetést megírni, mint az alábbi sörreklám...

"Ne aggódj, drágám, legalább a sört nem tudtad odaégetni." –vigasztalja nekikeseredett hátébé feleségét a ház elegáns ura.

 

A diplomata, tudós és emberszerető doki meleg szívvel ajánlja mindenkinek a Camel cigarettát, melynek kellemes ízét a torkunkban is élvezhetjük! (Azért reméljük a doktor úr nem az onkológiát kínálgatja a pácienseit körbe.)

Nem kell túlaggódni a hozzátáplálást, félre almapüré és banánpép! Amint ülni tud a kisgyerek, már nyakalhatja vígan a szénsavas üccsit!

A fogfájást pedig természetesen a leghatékonyabban kokain-cseppekkel kúrálhatjuk, a tökéletes hatás kedvéért zúzzunk a kiskölköknek mellé Nirvánát!

Nem kell okosnak lennie, aki szép, mosakodjunk meg alaposan a szappannal, és akkor a diploma miatt sem fog fájni a fejünk.

(Forrás: artentertainments.com)