Jump to content

Mi ez? Zsiráf, vagy...?

2014. 02. 28. 11:24

Első pillantásra valószínűleg mindenki azt hiszi, hogy a lenti képen egy gyönyörű zsiráf látható. A látvány valóban csalóka...

Miután feltöltötte egymás mellé saját képét és egy zsiráf fotóját, a gumitestű Beth Skys híre végigsöpört a világhálón.

A most húsz éves Beth tizenhat éve foglalkozik gimnasztikával, első komolyabb díját 12 évesen nyerte el.

A zsiráfos ötletük akkor jutott eszükbe, amikor művész barátnőjével együtt ellátogattak egy fesztiválra két évvel ezelőtt. A festőnő a zsiráf fejét Beth egyik lábára pingálta, a másikra lábára pedig a zsiráf patái kerültek. A ’felesleges’ testrészeket ezután fehérre mázolta.

-Szerencsére elég hosszúak a lábaim, így logikus volt, hogy az legyen a zsiráf nyaka. Az egyetlen dolog, amit a festéken kívül hozzáadtunk, az a habszivacs fülek voltak, amiket egy jógamatracból vágtunk ki, -mesélte Beth a Daily Mail-nek.

-Hat órába telt az egész projekt, de megérte. Úgy örülök, hogy ilyen sikeres lett! Eddig több, mint százezren lájkolták a képet.

Skyes kisasszony már több hasonló testfestéses akcióban résztvett, de üres óráiban ezen kívül fellép a cirkuszban akrobataként, tűznyelőként és kötéltáncosként is.

-Az, hogy ilyen ruganyos vagyok, nem csak a természetes adottságom. Rengeteg gyakorlás áll mögötte. Régebben heti hat napot edzettem, iskola előtt, és utána is.