Jump to content

Kívül-belül Barbie baba

2014. 02. 21. 08:20

Láttunk már olyat, hogy valaki a Barbie, vagy a Ken babákhoz akar tökéletesen hasonlítani külsejében. Egy ambíciózus amerikai nő azonban nem elégszik meg a puszta látszattal. Ő azt szeretné, ha a fejében is a babához hasonló műanyag űr tátongana, és ezért mindent meg is tesz.

Egy kaliforniai nő, aki saját bevallása szerint megszállottja lett a Barbie babának hipnoterápiás foglalkozásokon vesz rész, hogy csökkentse az intelligenciahányadosát, és ezáltal tökéletesítse a gyerekjátékhoz való hasonlatosságát, azaz ne legyen agya.

-Én akarok lenni a tökéletes Barbie. Tényleg agy nélkül szeretnék élni, –állítja határozottan a szöszi Blondie Bennett.

–Nem tudom, ennek így van-e értelme, de tudják, én egyáltalán nem szeretek emberi lény lenni. Számomra a természetes olyan unalmas! Ezért az a legnagyobb vágyam, hogy teljességgel műanyag legyek!

Az ambíciózus hölgy eddig öt mellnagyobbító műtéten, és egyéb átalakításokon esett át, hogy minél közelebb kerüljön áhított ideáljához. De hogy valóban tökéletes legyen a műanyag baba és a közte való hasonlóság, elkezdett járni heti háromszor hipnoterápiás kezelésekre, ahol szakember segítségével igyekszik lebutítani a gondolatait. Innen nézve úgy tűnik, egész jól halad.

-Eddig még csak húsz kezelésen voltam, de már most folyamatosan kótyagosnak és tompának érzem magam.

Bennett a bánatát is megosztotta a Daily Mail-lel, miszerint a családja és a barátai egyáltalán nem támogatják őt ebben a törekvésében.

A (szerinte) gyönyörű külseje pedig sajnálatos módon sok embert mégis inkább elriaszt.

(Kép: Daily Mail)