Jump to content

Hímtípusok és ahogy hódíta(ná)nak – 2. rész

2017. 07. 21. 19:00

Eljön az idő, amikor a fiúkra másképp kezdenek tekinteni a lányok. Szerelmek szövődnek, kapcsolatok alakulnak ki. A fiúk, a férfiak saját énjükből fakadó vagy tanult módszerrel igyekeznek minél közelebb kerülni a kiszemelt hölgyhöz és meghódítani. Vannak kerülendő típusok.

Közülük már megemlítettük a szépfiúkat, az örök szingli és az udvarolni nem tudó férfiakat, akiktől nem árt távol maradni. A külcsín nem minden, de a kemény férfiak ezzel mit sem törődve továbbra is azon fáradoznak, hogy az akár szeletelődeszkaként is alkalmazható hasizmukat tovább kockásítsák, hihetetlen bicepszüket és egyéb izmaikat tovább növeljék. Amint lehetőség adódik, meg is villantanak részleteket magukból, hogy minden nő rácsodálkozhasson hihetetlen testükre. Emellé társul a megfelelőre barnított bőr, a tökéletesen beállított haj, vonzó illat és valamilyen olyan öltözék, amely a sok munkát felfedi. Sok időt töltenek a konditeremben, hiszen azokat az izmokat nem a szél fújta össze. Ez a fajta férfi szereti a tükröket, az egyik legjobb barátja, ugyanis abban tudja igazán szemrevételezni magát, mennyit fejlődött izomzata az előző napi edzés óta. Az ilyen figuráknak sem feltétlenül az kattog az agyában, hogyan fogja barátnője kezét megkérni. Eljöhet az a pont az életében, de majd csak később. Addig sorra fogyasztja a hasonló testi adottságokkal bíró hölgyeket.

Ami az anya álma, az nem biztos, hogy egy nő álma is. Van egy típus, aki mintha megrekedt volna a gyerekkorában. Nemcsak azért igaz ez rá, mert még mindig otthon, a kényelmes fészekben lakik, ahol anyja ellátja, mos, főz, takarít rá, de még a hobbija is olyan, mint a tiniké. Még akkor is, ha normális munkája, beosztása van. Hazaérve ledobja felnőtt énjét és átvedlik kölyökké, még akkor is, ha a negyvenhez közelít. Ehhez általában kölyök arc is társul, és mindez csak még fiatalabbá teszi. Mivel otthon él még, ki van a végtelenségig kímélve, így ha olyan helyzetbe keveredik valahol, ami nem az ízlésének megfelelő, képes hisztizni és kellemetlen helyzetbe hozni a körülötte lévőket. Olykor, mint egy primadonna, úgy viselkedik. Mindig érvényes lesz az ilyen típusra, hogy egy nőben, aki nem az anyja, mégis az anyafigurát fogja keresni. Nagy bevállalás tehát egy hölgytől beleállni egy ilyen szerepbe.

Míg az alfahímek és az örök szinglik falják a nőket, elvárják, hogy rájuk istenként tekintsen a gyengébb nem összes tagja, addig vannak olyan túlérzékeny pasik, akik már csak azért sem hangsúlyozzák férfiasságukat. Sőt kerülik azt. Ez a fajta férfitípus lélekben közelít a nőkhöz. Velük lehet igazán jót beszélgetnie a hölgyeknek, mert igazán jó társ ebben. Keveset beszél, sokkal többet hallgat. Ha megszólal, akkor bölcseleteket osztogat a „rászorulóknak”. Ami vonzó az ilyen férfiben a nők számára, az éppen az, hogy jó beszélgetésekbe tudnak bonyolódni, de kapcsolatba már nem. Ezentúl a hölgyek nem látnak benne annyit, ami a szerelemhez, a kapcsolathoz szükséges lenne.

(Forrás: marmalade.hu | ravishly.com, eharmony.com, rostov.kp.ru/képek)