Jump to content

Hímtípusok és ahogy hódíta(ná)nak – 1. rész

2017. 07. 16. 17:00

Eljön az idő, amikor a fiúkra másképp kezdenek tekinteni a lányok. Szerelmek szövődnek, kapcsolatok alakulnak ki. A fiúk, a férfiak saját énjükből fakadó vagy tanult módszerrel igyekeznek minél közelebb kerülni a kiszemelt hölgyhöz. Résen kell lenni, mert vannak intő jelek.

Ha a szimpátia kölcsönös, akkor nagyobb az esély arra, hogy beszédbe elegyedhessen egy férfi és egy nő, azonban vannak olyan férfitípusok, amelyeket érdemesebb lenne elkerülni, és szóba sem állni velük. A tapasztalatlan lányok könnyen a skalpvadászok áldozatává válhatnak. A fiúk és férfiak között ugyanis vannak olyan kétes személyek, akikre még időt sem lenne érdemes pazarolni akkor, ha igazi kapcsolatra vágyik a nő.

Az, hogy kinek milyen külső jön be, egyéni megítélésen múlik. Szerencsére nem vagyunk egyformák, és a férfiak is sokfélék, de van köztük az a jeges tekintető, rideg pasas, akire a hanyag lazaság jellemző ruhatárát illetően, pedig az öltözködés mögött komoly, akár több órás készülődés is lehet. Kiegészítői drága holmik, amelyekre jobban vigyáz, mint bármi másra, és soha egy pillanatra sem hagyja magára ezeket. Nemcsak kívül hűvös az ilyen típus, de belül is. Tartós kapcsolatra még véletlenül sem alkalmas, bár a környezetében lévő embereknek mindig nőügyiről dicsekszik.

Aztán van az igazi szépfiú kategória. Annyira helyes, annyira rendben van külsőleg, hogy el is hiszi magáról, minden nő őt akarja. Az egóján kívül már csak a ruházkodására költött összeg a nagyobb. Szereti azt érezni és éreztetni, hogy amerre csak jár, ő a főnök. Még a mozgása is olyan főnökös. Mint a farkasok között az alfa hím. Nemcsak a ruhákra költ sokat, és a megjelenésére, de a szórakozóhelyek, éttermek, hobbijai is azt tükrözik, hogy igazi sznob.

A mai nőket hajlamosak a férfiak úgy kezelni, hogy alapvetően csakis a férfi pénzükre, vagyonukra hajtanak, a férfiak személyisége másodlagos vagy mellékes. Van azonban egy férfi típus, aki különösen ki van erre élezve, és minden nőt gyanús elemként kezel. Ha meg is látja a nőben a szépséget, akkor is tart attól, hogy ez a nő is csak kihasználni akarja. Nincs is igazán jó módszere ahhoz, hogy a női szíveket meghódítsa. Ha mégis udvarol, az suta, otromba. Ez az a fajta férfi az, aki szeret beszólogatni. Meg van győződve arról, hogy ő egy áldozat, nemcsak életében, de kapcsolataiban is ezt képviseli.

Sürögnek-forognak körülöttünk azok a megkaphatatlan alakok, akik a tipikus agglegény kategóriába sorolhatók. Ők azok, akik nem tudják és nem is akarják elkötelezni magukat, hiszen nem lehet, hogy egy nő mellett legyenek mindig, miközben annyi más gyönyörű hölgy van szerte az országban és a világban. Igazi bugyivadász, ugyanis olyan mutat a nők felé, amit csak kevés férfi ad meg nekik. Szépnek, kívánatosnak, vadnak érzi magát az örök szingli által meghódított nő. Ezt az érzést azonban csak nagyon rövid ideig élvezhetik a hölgyek, ugyanis ez a fajta rögtön továbbáll, és szívet tépő módon szinte azonnal képes más nő oldalán megvillantani tudását. Csak megy, lát és hódít.

A következő cikkükben folytatjuk a kerülendő férfitípusok ismertetését. Ha kalandot keresel, arra alkalmasak ezek a karakterek, de komoly kapcsolat kialakítása reményében messziről kerülni érdemes őket.

(Forrás: marmalade.hu | guoguiyan.com, aveda.co.uk, ca.goldwell.com/képek)