Jump to content

Más a filmekben, mint a valóságban

2016. 06. 29. 17:00

Romantikus filmet nézve te is azon gondolkodsz, hogy egyszer jó lenne hasonló módon megélni egy szenvedéllyel átitatott éjszakát pároddal? Feltüzelve végtok bele, de mégis minden más, mint a filmvásznon.

A filmekben a szexjelenetek annyira meghatóan tökéletesek, hogy irigységet és idegességet hozhat felszínre, hiszen a saját életünkbe is jól jönnének az ilyen nagyon meghitt, nagyon kielégítő, szenvedélyes pillanatok.

Gyakran esnek egymásnak úgy a film szereplői, hogy semmi előjátékot nem kezdeményeznek. Ez tényleg meg is megtörténhet, de a valóságban a nők nem állnak készen minden percben a szexre. Arról nem beszélve, hogy némelyik póz sem megfelelő. A szenvedélyes pillanatokba sem tud azonnal belekezdeni a páros, ha nincs meg a kellő tűz. Azaz fájdalom és kellemetlenségek nélkül biztosan nem, márpedig a filmekben minden azonnal, hatalmas szenvedéllyel valósul meg.

Az egyik képkockán még ruhában, egymás mellett vannak a szereplők, majd a következő jelentben már fülledt a hangulat, kezeik összefonódva, kócosan, a kéjtől zihálnak a lepedő alatt. Mindezt három perc alatt. A valóságban is van nagyon gyors menet, na de nem mindig. A ruháktól való megszabadulás tart eddig az életben. Csak emlékezz vissza arra, amikor a melltartó kapcsa egy istennek nem akar engedni, vagy amikor a partnered húzza le rólad a farmered, amelynek cipzárja megakad, a vádlidon fennakad a nadrág. Cseppet nem olyan erotikus, mint a filmekben, és sztirptíz táncosnőhöz illő mozdulatokat sem idéz az, ahogyan nagyon sokszor eltávolítjuk magunkról és partnerünkről a ruhát.

A filmekben ott esnek egymásnak a túlfűtött szereplők, ahol éppen vannak, és hely is van. Sokszor még a helyhiány sem okoz, gondot, hiszen egy ajtófélfa, egy szűk folyosó és egy asztal is megoldást jelenthet. Minden nagyon stimmel még azokkal a párokkal is, akik akkor találkoztak életükben először. Az együttlét mégis mindkét fél számára frenetikus orgazmussal jár, naná, hogy egyszerre. A valóságban ezt nem mindig sikerül teljesen tökéletesen. Az időzítés, egyáltalán a csúcsra jutás lehet, be sem következik, minden igyekezet ellenére sem. Arról nem is beszélve, hogy hangulatfényt, gyertyák, lágy és halk zene sem mindig szól az együttlétek közben.

(Forrás: news.nationalpost.com, thebrainflux.com/képek)