Jump to content

Szélhámosság vs. tisztesség

2016. 06. 24. 19:00

A társat kereső nők álomképében él egy olyan gondolat, hogy a legjobb embert szeretnék maguk mellé, azaz legyen magas, jó kinézetű, jó testfelépítésű, ambiciózus, intelligens és megbízható. Mi a helyzet azokkal, akik a rosszfiúkba szeretnek bele?

Szeretjük azokat a romantikus filmeket és meséket, amelyeknek főhőseik szerények, becsületesek, nagylelkűek, ám mégis leleményesek, és nem félnek akár az életüket is kockáztatni a jó cél érdekében. A valóságban, a mai világban ezt hogyan tudná megcsillanta egy férfi a neki tetsző nőnek?

Ahhoz, hogy a férfi igazán megnyerjen egy női szívet, bizonyítania kell több területen is, amihez nem árt olykor taktikázni, az eszét használni. Ebben nagy segítsége lehet az önreklámozás, a szelíd hazugság, a blöff is. Akár még az őszinte beszámolás is elnyerheti a nő figyelmét, szerencsétlenségének jó tálalása akár vonzó lehet a nő számára. Említettük a szelíd hazugságot, amelynek van egy másik változata, amikor jóval nagyobb erejű hazugságokkal igyekszik egy férfi nőt, azaz nőket becserkészni. Éppúgy, mint az állatvilágban is, a cél a lehető legrövidebb idő alatt a nőstényeket megtermékenyíteni azért, hogy a saját vérvonalát vigye tovább. Azok a férfiak, akik önimádók, álladóan keresik az izgalmat, nem is igazán köteleződnek el, így sok rövidtávú kapcsolatot tudnak magukénak. Az ilyenfajta férfiak nem feltétlenül gazdagok, nem azzal nyerik el a női szíveket, hanem a megjelenésük annyira vonzó a hölgyek számára, hogy azzal aratnak sikert. Az ebbe a kategóriába tartozó férfiakban semmi gátlás nincs, szenvedélyesek, és mindig az újdonság keresése, a testiség mozgatja őket. Emellett pedig nagy játékosok, tudják, hogy mi kell a nőnek, ebben a kapcsolatban a nő azt kapja meg, amire már nagyon régóta vágyott, hiszen a cél legrövidebb elérése érdekében még bókol is. Általában a hazugságok ki szoktak derülni, ám ezek a típusú férfiak azok, akik a lelepleződés után ugyanúgy folytatják életvitelüket, hazugságaikat. A legtöbb nő a tényekkel való szembesülés után véget is vet a kapcsolatnak, de mindig vannak hölgyek, akik ennek ellenére vonzódnak a csaló, őket kihasználó férfiakhoz.

A hölgyeket elég könnyű elcsábítani akkor, ha olyannal szédítik, amire vágynak, amelyet hallani szeretnének. Ha tudnák ezek a pasik, hogy a tisztesség igenis fontos, alapvető és még vonzereje is van.

(Forrás: vividlife.me, elcrema.com/képek)