Jump to content

7 egyszerű mód, hogyan dobd fel szexuális életed

2015. 03. 19. 11:54

Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban és házasságokban gyakori probléma, hogy az évek során szépen lassan elalszik a tűz, vagy már csak pislákol. Az igazán tartalmas, jó és tartós kapcsolat egyik titka azonban - nem titkoltan - az egészséges szexuális élet. Ennek megvalósításához adunk 7 egyszerűen kivitelezhető tippet!

Az egészséges, megfelelő gyakoriságú és mindkét fél számára kielégítő párkapcsolat egyik legfontosabb alapköve a jó szexuális élet. Természetes, ha az évek elteltével, az összeszokás folyamatával, az évszámok gyarapodásával és a családi élettel járó feladatok miatt a szexuális élet kissé háttérbe szorul.

Ám tudnod kell, hogy sem a gyermekek megszületése, sem a sok munkával járó karrier, sem egymás megszokása nem állat útjába a kielégítően jó szexuális életnek.

Az alábbi 7 tippet is csak akkor valósíthatjátok meg, ha hajlandóak vagytok megfelelő mennyiségű alkalmat biztosítani az intim együttlétek számára. Az lenne a legnagyszerűbb, ha a következő egy hét mindegyik napján tudnátok időt szánni és kedvet találni a szexre. Ha ez nem megy, heti 2-3 alkalom is egészséges!

1. Próbáljátok ki a reggeli szexet. Sokan egy fárasztó nap után egyszerűen már nem képesek késő este annyira ellazulni, hogy legyen erejük a szeretkezésre, és annyira fáradtak, hogy akaratlanul is álomba zuhannak. Ám a reggelből elég akár 10 percet is lecsippentetni egy gyors, ám kielégítő együttlétre. Sok nőnek reggel magasabb is a libidója - a férfiakról nem is beszélve! Azt már nem is említjük, hogy akár alapjaiban változtathatja meg az előtted álló naphoz való hozzáállásodat, ha a reggel kellemes volt...

2. Próbáljatok ki egy új helyszínt. Persze nem kell huszonéveseket megszégyenítő bravúrokkal próbálkozni, az is elég, ha nem a hálószobában estek egymásnak, hanem például a nappali kanapéján vagy a konyhában.

3. Próbáljatok ki szexuális segédeszközöket. Persze nem kell egyből beöltözni vagy bevetni magad a legközelebbi szexshopba, de egy kis síkosító vagy egy vibrátor egyből megfűszerezheti az együttlétet.

4. Koncentráljatok az előjátékra. Az évek során talán elhanyagoltátok a szeretkezésnek ezt a nagyon fontos szakaszát - hát most tudatosan szakítsatok rá több időt! Kezdhettek egy pohár vörösborral, kis flörtöléssel, esetleg erotikus tartalmak nézegetésével, majd következhet egymás testének felfedezése...

5. Próbáljatok ki egy új pozíciót. Vagy egy olyat, amit kapcsolatotok elején gyakrabban bevetettetek. Kizökkenni a megszokott, unalomig ismert forgatókönyvből új lendületet adhat a szexuális életetednek!

6. Szeretkezzetek a zuhanyzóban. Lepjétek meg egymást zuhanyzás közben, és mehet a móka!

7. Talán most már az idő, hogy megosszátok egymással legféltetebb fantáziátokat. Beszélgessetek arról, kinek mi tetszik, mi izgatja fel, és mire indul be leginkább. Hidd el, a kezdeti zavar után hihetetlen felszabadultságot fogtok érezni!

 (Fotók: mirror)