Jump to content

Megvan A szürke ötven árnyalatának első áldozata

2015. 03. 01. 11:11

Sohasem vezet jóra, ha valaki túlságosan komolyan vesz egy hollywoodi filmet, és olyannyira beleéli magát a főszereplők életébe, hogy azt a valóságban is meg akarja élni.

Egy chicagói egyetem hallgatóját láthatólag nagyon megihlette A szürke ötven árnyalata című film, ugyanis úgy döntött, a valóságban is kipróbálja a vásznon látott jeleneteket. Mégis ő volt a legjobban meglepődve, hogy a bíróság előtt kötött ki...

A 19 éves Mohammad Hossaint csak félmillió dolláros óvadék ellenében engedték szabadlábra, miután a nagy népszerűségnek örvendő filmet próbálta a saját körülményei között megvalósítani – Mr Gray-étől egészen eltérő eredménnyel.

Hossain ugyanis felcsábította a barátnőjét kollégiumi szobájába, ahol kikötözte, kötött sapkával letakarta a lány szemét, majd elkezdte az övével ütlegelni. A lány sírva kérte a férfit, hogy hagyja abba, ám az rendíthetetlen volt, a nyakkendőjét benyomta a lány szájába, majd tovább folytatta a szexuális bántalmazását.

A lány az eset után egyenesen a rendőrségre ment, ahol feljelentést tett nemi erőszakért. Amikor a férfit letartóztatták, azt vallotta, hogy ő csupán A szürke ötven árnyalatából merített ihletet.

Úgy tűnik azonban, nem figyelhetett oda rendesen a mozi során, hiszen a széleskörben vitatott mű egyik lényege, hogy a szexuális játékokba a főszereplőnő egyenlő félként megy bele, hiszen belegyezeik mindabba, ami a titkos szobában történik fog vele.

(Jezebel, kép: variety.com)