Jump to content

Kidőlt a vőlegény, férjhez ment egy vendéghez

2015. 02. 27. 11:00

Kőkemény szíve lehet annak az asszonynak, akinek az esküvője annyira fontos volt, hogy az sem érdekelte, ki ül mellette a szertartás során, és végül milyen férjjel távozik.

Szerencsétlen Jugal Kishore-ral jól kibabrált a sors, ugyanis éppen az esküvője napján tört rá egy epileptikus roham, ami miatt azonnal kórházi ellátásra szorult. A helyzet tragédiáját még tovább mélyítette, hogy amikor a 25 éves indiai vőlegény visszatért az esküvője helyszínére, ott kiderült, menyasszonya nem sokat teketóriázott, Kishore távollétében férjhez ment az egyik meghívott vendéghez.

A menyasszonyt, Indirát állítólag mélységesen felzaklatta, hogy nem tájékoztatták időben jövendőbeli férje érzékeny egészségügyi állapotáról, ezért amikor a mentőautó elszáguldott a vőlegényével, kijelentette, szívesen hozzámegy bárki máshoz az egybegyűltek közül. Ekkor lépett a színre Harper Sinhg, a menyasszony húgának sógora, aki jelentkezett, hogy szívesen betöltené a vőlegény megüresedett posztját.

Az egyes számú vőlegény családtagjai nem igazán vették jó néven az események ilyetén való alakulását, és minden tőlük telhetőt elkövettek, hogy megváltoztassák a menyasszony döntését. Szó szót követett, végül odáig fajult a dolog, hogy verekedés tört ki a vendégsereg tagjai között, a kiérkező rendőrség pedig jópár embert letartóztatott.

A Telegraph beszámolója szerint végül sikerült elsimítani a nézeteltéréseket, és mindenki békében hazament.

(Kép: fashionplaceface.com)