Jump to content

10 ok, amiért jó szinglinek lenni

2015. 02. 24. 21:44

A nők többsége egyetért abban, hogy jobb szerelmesnek lenni, mint egyedülállóként tengetni a napjainkat. Abban már megoszlanak a vélemények, hogy mi a jobb: egy rossz kapcsolat vagy a szingliség. Ha az utóbbi jelző illik épen rád, ez a lista neked szól! Hogy a pozitív oldalát is nézd ennek az állapotnak!

1. Randizhatsz kedvedre

Megismerkedni valakivel, eljárni randizni, érezni az izgalmat... ezek az érzések csak egy szingli lány számára elérhetőek. Élvezd ki a randizós időszakot! Új éttermek, múzeumok, szabadtéri programok, romantikus csatangolások: egy évek óta tartó kapcsolatban ezek már ritka események.

2. Flörtölhetsz

A flörtölés most tényleg a te pályád! Szégyenkezés és lelkiismeret-furdalás nélkül flörtölhetsz bárkivel, aki tetszik, mert megteheted!

3. Több szabadidő

Több időd marad mindenre, amit szeretnél. Vásárlásra, pihenésre, utazásra, bulikra és programokra. Használd ki ezt az időszakot, és éld ki magad!

4. Több idő jut a barátokra

Itt az idő, hogy megerősítsd baráti kapcsolataidat. Még többet beszélgethettek, találkozhattok, segíthetitek egymást és szervezhetitek a közös programokat, melyeket sokkal nehezebb összehozni, ha mindenki párkapcsolatban él.

5. Nincsenek veszekedések

Ha szingli vagy, nem kell számítanod a minden párkapcsolatban bizonyos időközönként előforduló veszekedésekre. Nincs harc, nem kell békülni, nem kell kompromisszumot kötni és békákat lenyelni sem...

6. Többet alhatsz

A párkapcsolat egyenlő a kevesebb alvással. Ami persze néha jó és romantikus, de használd ki egyedül töltött napjaidat és heteidet, és aludj, amennyit csak tudsz!

7. Keresgélhetsz

Ha egyedül vagy, szabadon keresgélhetsz a pasik között. Nézz körül munkahelyeden, tágabb baráti körödben, szórakozóhelyen vagy bárhol. Senki és semmi nem tiltja, hogy új kiszemelted legyen.

8. Nincs megkötve a kezed

Szabad vagy, mint a madár. Oda mész, ahova akarsz, azzal találkozol, akivel akarsz, azt csinálsz, amit akarsz. Nem vagy gúzsba kötve, nem kell elszámolnod az időddel és a tetteiddel, nem töri le senki a szárnyaidat!

9. Koncentrálhatsz másra

Nem vagy szerelmes, nincs senkid? Akkor most jobban figyelhetsz a munkádra, az egyetemre, vagy egy olyan dologra, ami fontos neked. Nyelvtanulás, utazás, sport? Legyen fő célod!

10. A lehetőségek határtalanok

Végül: a fenti dolgok igazából nem a legfontosabbak a világon. Tudjuk, hogy a szerelemért feladnád ezeket a dolgokat, és így is van ez jól, a listával csak szerettünk volna felvidítani és a pozitív oldalról megközelíteni az egyedüllétet. De ami igazán csodálatos a szingliségben, hogy nem tudhatod, mit tartogat a jövő. Hogy mikor találkozol az igazival és milyen kalandok várnak még rád. Ez pedig olyan izgatottsággal kell, hogy eltöltsön, ami miatt nincs miért szomorkodnod!


(Fotó: shutterstock)