Jump to content

8 dolog, amit soha ne kérj a pasidtól

2015. 02. 16. 11:21

Hiába imádjátok egymást, nem lesztek boldogok, ha irreális elvárásokat támasztasz a pároddal szemben. A pasik férfiből vannak, ha éppen ilyennek szereted a barátod, ne akarj belőle puszilgatnivaló ölebet, vagy pletykás barátnőt faragni.

Ha olyannak szereted most is, amilyennek beleszerettél, akkor ne kérd a párodtól, hogy

-Válasszon közted, és az édesanyja között.

Bármi bajod is van az anyósoddal, ne hagyd, hogy az érzéseid, vagy egy konfliktus közétek álljon. Gondolj bele, az anyósod nélkül a pasid nem lenne olyan, amilyennek szereted, sőt, nem is létezhetne egylátalán! Ez vezéreljen téged akkor is, amikor valamiért neheztelnél rá.

-Úgy hallgasson végig téged, ahogy a legjobb barátnőd tenné.

Teljesen természetes, ha időként a pasidnak is kiöntöd a szívedet, de ne várd el tőle, hogy úgyanúgy veled zokogjon, vagy csendesen a válladat simogassa, ahogy a barátnőd tenné. A férfiak és a nők teljesen másképp viszonyulnak a problémákhoz. Míg a barátnőd együttérzően meghallgat, a párod inkább a megoldást keresi –még akkor is, ha te jobban örülnél néhány empatikus hümmögésnek.

-Ne vegyen észre más nőket.

A férfiak egyszerűen nem képesek NEM észrevenni a csinos nőket az utcán –ugyanúgy, ahogy te is megnézed a dögösebb csajokat jártadban, keltedben. Amíg csak megszemléli a többieket, teljesen rendben van a dolog, bohóság lenne arra kérni, hogy házon kívül szemellenzőt viseljen.

-Hagyjon fel a hobbijaival.

A szenvedélyei és a hobbijai is hozzátartoztak a pasidhoz már akkor is, amikor megismerkedtetek és beleszerettél. Ha a férjed hétvégén órákon át az autóját bütyköli, vagy lelép pár órára szörfözni a nyaralás közepén, az nem azért van, mert menekül a családi élet elől, hanem mert így (is) szeret kikapcsolódni.

-Legyen más.

Teljesen természetes, ha hosszú évek házassága során néha megkérdezed magad, vajon mi is volt az oka, hogy pont ehhez a férfihez mentél feleségül –és nem a Hufnágel Pistihez. Azonban ne felejtsd el, hogy annak a tulajdonságának, amiért most éppen tiszta szívedből utálod, a másik oldala az, amiért beleszerettél. Úgy érzed, nem jól bánik a pénzzel, túlságosan költekező? Pedig mennyire tetszett, hogy a legdrágább éttermekbe vitt, és hatalmas csokor rózsákat hozott, amikor udvarolt neked!

-Ne találkozgasson a haverjaival.

Ahogy neked is szükséged van egy kiadós vihorászásra és pletykálkodásra a barátnőiddel, úgy neki is igénye lehet hetente pár órára, amikor a haverokkal lóghat és férfias témákról beszélgethet. Ha ettől megvonod, csak boldogtalan és rosszkedvű lesz.

-Emlékezzen minden olyan pillanatára a kapcsolatotoknak, amik neked sokat számítanak.

A nők jobban megőrzik a különleges pillanatok emlékeit, egyszerűen azért, mert másképp van programozva az agyuk. Ha szeretnéd, hogy megünnepelje veled a napot, amikor megismerkedtetek, mondd meg neki egyenesen, kerek perec.

-Minden érdeklődési körödben osztozzon.

Ne kérd tőle, hogy mindenhová elkísérgessen. Ha az operett nem az ő asztala, akkor használd ki ezeket a programokat egy kis ’csajos időre’. A külön töltött idő során pedig mindketten feltöltődhettek, és így amikor együtt vagytok, az újra olyan lesz, mint a kapcsolatotok kezdetén. 


(Kép: aliexpress.com)