Jump to content

Utazás szexért cserébe

2014. 11. 05. 11:28

Egy fiatal kínai lány elhatározta, hogy körbeutazza kis hazáját. Nem sokáig gondolkodott azon, mivel lehetne a túra költségeit fedeznie. Ju Peng hamar előállt a szokatlan ötlettel, azzal fog fizetni, amije van: a testével.

A 19 éves kínai lány, Ju Peng elhatározta, minden este más városban fogja álomra hajtani a fejét, szállásadójának pedig szexszel fizet majd a vendéglátásért.

A kínai közösségi oldalon meghirdetett ajánlatában azért volt néhány kikötése, az őt szexért befogadó úrnak jóképűnek kell lennie, magasabbnak, mint 175 cm, harmincnál fiatalabbnak és természetesen gazdagnak is, amivel nyilván rögvest sikerült alaposan megszűrnie a lehetséges mezőnyt. Amennyiben a férfinek sikerül megfelelnie a feltételeknek, egy teljes éjszakát tölthet a shanghai-i lánnyal, persze csak az utazás és egyéb szórakozások költségeinek fedezése után.

Ahogy Ju a hirdetésében megfogalmazza: „A férfiaknak kell majd állni az odautazásom költségeit és minden egyéb felmerülő anyagi terhet ottlétem alatt és természetesen nagyvonalúnak kell lenniük. Mindezekért cserébe egy teljes éjszakát velem tölthetnek, osztatlan figyelmemet élvezhetik, illetve lehetőségük lesz egy igazán gyönyörű lány társaságában mutatkozni."

Bár kritikusai rámutattak, Ju ajánlata nem több, mint egyszerű prostitúció, ezért követelték a hirdetés eltávolítását, a fiatal kalandornő azt állítja, Kína keleti részét keresztül-kasul beutazta már ezzel a módszerrel, és most szeretné látni a másik felét is.

-Olyan ez, mint a stoppolás. Semmi szégyelnivaló nincsen benne. –nyilatkozta a Telegraph beszámolója szerint.