Jump to content

Megmentetője kíséri az oltárhoz húsz évvel később

2014. 08. 18. 14:26

1993 december 28-án Joseph Barca rendőrt egy családi házhoz hívták sürgősen. Mikor odaérkezett, egy elkeseredett apa várta, aki zokogva szorongatta kéthónapos csemcsemőjének testét. A kislány nem lélegzett.

A rendőr gyorsan reagált, és csodával határos módon sikerült mesterséges lélegeztetéssel visszahoznia a babát az életbe. Azóta eltelt húsz év.

A jóra fordult történet szereplői pedig ismét találkoznak egy fontos esemény alkalmából. A hajdani kisbabát ugyanis, aki azóta gyönyörű nővé serdült, apja helyett egykori megmentője vezeti oltár elé.

Barca, akit azóta rendőrkapitánnyá léptették elő, így mesélt arról a réges régi éjszakáról a Journal News-nak:

-Miután átvettem a babát az édesapjától, elkezdtem mesterségesen lélegeztetni, de rögtön láttam, hogy a levegő nem jut el a tüdejéhez. Akkor megfordítottam, és ráütöttem a hátára néhányszor. Azonnal felköhögött egy kis nyálkát, ami addig elzárta a légútját. Ekkor ismét levegőt fújtam a szájába, miközben két ujjal maszíroztam a mellkasát.

A mentő is megérkezett pár perccel később, és azonnal a sürgősségire vitte őket, bár addigra a baba szerencsésen visszanyerte lélegzését. Az eset után Barca továbbra is kapcsolatban maradt a családdal.

-Olyan édes, -nyilatkozta Barcaról Shammarah. –Minden évben küld képeslapot és ajándékot a születésnapomra. Úgy bánik velem, mintha a saját lánya lennék.

Ezek után persze természetes volt, hogy a rendőrkapitány feleségével együtt résztvesz az esküvőn is, ahol a fiatal lány feleségül megy kamionsofőr szerelméhez.

(Jezebel,)