Jump to content

Felszedési tippek a csajozás rocksztárjától

2014. 07. 13. 11:00

Egy 25 éves férfi méregdrága előadásokat tart Amerikában, melyek során bevezeti a férfiakat a nők felszedésének titkaiba. Hogy valóban működnek-e ezek a tippek, arról, nőként, egyáltalán nem vagyok meggyőződve, de mindenesetre jókat derültem rajtuk.

Nem kevesebb, mint 3000 dollárt fizettek a férfiak azért, hogy megtanulhassák a ’mestertől’, hogyan is kell hatékonyan csajozni. Magukban bizonytalankodó, feltehetőleg régóta szingli pasik sereglettek Amerika minden szegletéből a Miamiban található hotel előadótermébe, hogy meghallgathassák a 25 éves Julien Blanc tanácsait.

A magabiztosságot felturbózó tanácsok körülbelül így hangzanak:

-Sohase közelíts meg szemből egy nőt, inkább oldalról, az kevésbé fenyegető.

-Ne motyogj! Beszélj úgy, mintha színpadon lennél és Shakespeare-t szavalnál.

-Ne csak lébecolj egy nő körül! -Próbáld meg a nőt elszakítani a csoportjától, hogy valahol meghitten tudjatok beszélgetni.

-Ne menj el anélkül, hogy megadtad volna a számod!

A Daily Mail újságírójának beszámolója szerint az előadás első felét gyakorlat követte, amikor is Blanc úr félelemtől reszkető tanítványaival a szomszédos bevásárlóközpontba ment. A feladat természetesen az volt, hogy mindannyian felszedjenek egy-egy nőt.

A mester azonnal munkához is látott, hogy az elméletét gyakorlattal támassza alá, a közeli kávézó előtt egyszerre két nőnek is csapta a szelet demonstratíve. A tanítványok hatalmas ámulatára pár perc alatt az egyik meg is adta neki a számát, sőt, egy esti randevút is lebeszéltek rögvest.

A rövid demonstráció után a csapat férfi is munkához látott, ám sokkal kevesebb sikerrel.

Az előadáson résztvevő újságíró, miután hamar befürdött egy orosz lánnyal, akivel nem beszéltek közös nyelvet, egy csapat modellel, akikkel nem volt semmi közös témájuk, majd két anyukával, végül sikeresen megszerezte egy fiatal pincérnő telefonszámát. Sajnos utólag kiderült, a nő férjezett, így minden bizonnyal csak szánalomból adta meg a régóta kínlódó férfinak a vágyott adatokat.

Így azonban nem tudtuk meg, valóban megérte-e háromezer dollárt fizetni a kétes értékű csajozási praktikákért cserébe.

Egy dolog azonban biztosnak látszik: ha Julien Blanc meg tudott győzni egy előadóteremnyi férfit, hogy kifizessék ezt a jelentős összeget ezekre a szamárságokra, akkor valószínűleg a nők felszedésében sem lesznek gondjai a jövőben sem.

(Daily Mail)