Jump to content

Hogyan dobjuk fel a hétköznapokat?

2014. 06. 21. 18:53

Amikor rengeteg a munkánk, esetleg már egy-két lurkó is van, sajnos óhatatlanul is kevesebb időnk jut a másikra. Pedig a párkapcsolat, legyen akár együtt élés vagy házasság, az egyik legfontosabb dolog az életünkben, amire minden körülmények között időt kell szentelni.

A parázs ott van, csak egy kis időt kell szánni a lángra lobbantásra. Nem reménytelen dologról van szó, ne csüggedjünk! Még a legjobb kapcsolatokon is dolgozni kell, olykor fáradhatatlanul. Most megosztunk néhány tippet a szürke hétköznapok színesítésére és kitérünk arra is, hogy miért van szükségünk még x év után is izgalmas randik szervezésére.

1. Mert elsőbbséget élvez
Nem számít, hogy milyen keményen kell teljesíteni a munkahelyen, vagy milyen fárasztó a gyereknevelés. A kettőtök kapcsolata elsőbbséget élvez, nincs kifogás. Lehetnek közös hobbik, vagy heti egy közös randi, ami csak a tiétek. Egyszer majd a gyerekek is felnőnek, de ez nem azt jelenti, hogy addig hanyagolnotok kell egymást, sőt.

2. Hogy formában maradj
Ha párkapcsolatban él valaki, sokszor felidézi azt az időszakot, amikor még csak remélte, hogy a dologból lesz valami. Milyen izgalmasak is voltak azok az első randik…! Ezzel a párunk is így van, valószínűleg ő is visszagondol azokra az időkre, amikor még jobban igyekeztünk a kedvében járni. Éreztessük vele, hogy még mindig ugyanolyan fontos.

3. Ingyen kifogás
Miért ne vegyük meg azt a gyönyörű, tűsarkú, égővörös cipellőt vagy azt a szexi fehérneműt? Eljött a mi időnk, egy randi tökéletes alkalom, ha kényeztetni szeretnénk kicsit magunkat egy-két szép ruhadarabbal.

4. Életben tartja a szerelmet
Ne hagyjuk kihunyni azt a tüzet, ami életben tartja a szerelmünket a másik iránt. Fontos, hogy mindig találjunk módot az együtt töltött időre, a közös pillanatokra, amiket majd jó lesz együtt felidézni.

5. Kimenő a felelősség alól
Ne sajnáljuk magunktól a szabad perceket, kell egy kis idő, ami mentes az állandó telefoncsörgéstől és a gyerekek randalírozásától. Próbáljunk megszabadulni egy kicsit a stresszes hétköznapoktól csak egyetlen éjszakára, és töltsünk egy kis minőségi időt párunkkal.

6. Közös emlékek és célok
Sok kapcsolat azért kerül mélypontra, mert az idő elteltével a párok nem törekednek a közös dolgok kialakítására. Kell, hogy legyenek közös hobbik, vagy olyan különleges alkalmak, amikor tényleg felhőtlenül élvezitek egymás társaságát. Az idő elteltével ezekből a pillanatokból lesznek a legszebb emlékek.

7. Életben tartja a vadászösztönt
Sok kapcsolatban megtörténik, hogy a párok egy idő után elkényelmesednek, mert azt hiszik, hogy a másik mindig ott lesz. De nem. Ha nem vigyázunk, nem lesz sokáig ott. Mindig kell egy kis titokzatosság, újdonság, és igen, elérhetetlenség, annyi év után is. Az együtt eltöltött idő mellett legyenek meg a saját programjaink is. Talán ezt az egyensúlyt a legnehezebb megtalálni, de ne adjuk fel.

 

womanitely.com

(Fotó: loveandlifestyles.com)