Jump to content

Enyelgés a parton

2014. 06. 09. 20:38

Ha nyaralás jön szóba, sokan szeretjük a vízpartot, a tengert, mint ideális kikapcsolódási helyszínt. Ezekre a romantikus helyekre előszeretettel utazunk el párunkkal, így óhatatlanul is eljátszunk a tengerparti légyott gondolatával.

De mielőtt belevetnénk magunkat a cselekménybe, nem árt néhány dologra gondolni. Az alábbiakban megosztunk néhány jó tanácsot, mire érdemes figyelni a homokakrobatika során.

1. Csak este!
Azért jobb ez a napszak erre, mert nem csupán csökkenti a kockázatát a lebukás veszélyének, de a sötétben kiélesednek az érzékszerveink, még izgalmasabbá téve az együttlétet.

2. Figyeljünk a kövekre!
Sajnos a tó- vagy tengerpart számtalan kellemetlen körülményt is magában rejt. Érdemes figyelni például a nagyobb kövekre, mert nem csak kizökkenthetnek minket a kellemes elfoglaltságból, de fájdalmat is okozhatnak.

3. Ne legyünk teljesen meztelenek!
Igen, gondolni kell arra is, hogy esetleg gyorsan el kell hagyni a helyszínt. Éppen ezért érdemes egy könnyű ruhácskát magunkon hagyni, vagy olyan öltözéket vinni, amit 2 másodperc alatt fel tudunk kapni magunkra.

4. Óvatos pózok
A nyilvános szex szükségessé teszi a megfelelő álcát, ezért érdemes olyan pózokat választani, amelyek az esetlegesen arra sétálók számára inkább csak ölelkezésnek tűnnek.

5. A törölköző a barátunk
Egy törölköző nem csak hogy kényelmesebbé teszi az együttlétet, de nagyszerűen segítségünkre lehet a már említett álcázásban is. Használjuk bátran!

6. Gyorsan!
Végeredményben teljesen mindegy, hogy milyen pózt választunk, nem húzhatjuk órákig az enyelgést. Bármilyen izgalmas is legyen az együttlét, higgyük el, ebben a helyzetben rendőrökkel találkozni a legkevésbé sem felemelő érzés.

 

www.cosmopolitan.com

(Fotó. matthewjordansmith.com)