Jump to content

Itt van újra a szeresd magad-kurzus!

2014. 05. 09. 11:47

Az idén 85 éves Betty Dodsont a maszturbálás keresztanyjaként tisztelik, amióta megjelent bestsellere 1973-ban Szex egy személyre (Sex for One) címmel. Betty úgy gondolja, a mai fiatalok, akik a Szex és New Yorkon nevelkedtek, messze nem olyan felszabadultak, mint hiszik magukról, ezért úgy döntött, újra elindítja önkielégítési mesterkurzusát New Yorkban.

-Ezek a fiatal lányok még a saját nemi szervüket sem nézték meg tükörben soha! Megmutatod nekik, mire bősz fujjongásba kezdenek!

Betty az 1950-ben érkezett a nagyvárosba Kansasból, hogy festészetet tanuljon. New Yorki lakásának falait is saját, erotikus témájú képei díszítik. Itt tartott számtalan orgiát a promiszkuis ’60-as években, melyek során ráébredt, sok nő csak megjátsza a gyönyört. Ez inspirálta a kizárólag hölgyek számára megálmodott ’testszex’ órák létrehozására, ahol kis, 13 fős csoportokban sajátíthatták el a nők az önkielégítás csínját-bínját.

Betty mindig is úgy gondolta, hogy a szex az egyik legfontosabb témája a feminizmusnak, annak ellenére, hogy szerinte a feministák félnek a szextől, mivel azt túlságosan ellentmondásosnak tartják. „Nem akarnak maszturbálni, inkább a Szőke Herceget várják. Tiszta Walt Disney. Fújj.”

A 85 éves mesternőn egyáltalán nem látszanak meg az évek, örök fiatalságára a következő szenthármas receptet ajánlja: maszturbálás, fű és nyers fokhagyma. Ebben a sorrendben.

Betty nézetei és munkája most ismét előtérbe kerültek, rengeteg nő fogadta kitörő örömmel a hírt, hogy újra indítja kurzusát. Fiatal, sikeres nők keresik fel, akik hiába értek el mindent az életben, orgazmusuk még soha sem volt. A csoportos foglalkozásokon a hölgyek először a vaginájukról beszégelgetnek, majd közösen önkielégítenek Betty útmutatásával. Azok, akik esetleg félnek csoportos órákon résztvenni, magánórákat is választhatnak.

2006 óta közös üzeletet vezet Carlin Rossal, aki egészen Bettyvel való találkozásáig jogászként dolgozott. Tavaly indították újra a Testszex tanfolyamokat, amik 1200 dollárt (kb. 270.000 forintot) kóstálnak egy hétvégére. Betty szerint a fő probléma az, hogy manapság a nők a romantikus szerelem függőjévé váltak. „Ez a világ legdurvább kábítószere, sok rossz döntést hozunk miatta.”

Betty a monogámiában sem hisz. „Megházasodsz, és ezzel fel is adod a szexuális életedet.”

És hogy mit üzen nekünk, nőknek? „Tartsátok fent magatokkal a szexuális kapcsolatot, egyedül is lehet nagyszerű szexuális élményeitek! Az ágyban pedig ne azt csináljátok, amiről azt gondoljátok, hogy a párotok látni akarja. A mai, pornográf világ teljesíthetetlen kihívás elé állít minket.”

(Forrás: The Guardian, kép: lifestylegood.com)