Jump to content

A méretes szerszám szarvakkal jár?

2014. 04. 30. 11:34

Ha Önt nem áldotta meg az ég nagy mérettel, akkor most hálásan összeteheti a két kezét: egy kutatás szerint a termetes hímvesszővel rendelkező férfiakat gyakrabban szarvazzák fel partnernőik.

Egy friss kutatás szerint a nagyobb szerszámmal rendelkező férfiakat nagyobb valószínűséggel csalják meg partnereik.

A tanulmány keretében 545 kenyai házaspárt kérdeztek ki szexuális szokásaikat illetően. A kutatás részben azt szerette volna kideríteni, milyen okok vezetnek egy nőt arra, hogy kikacsintgasson a házasságából?

A kutatók az interjúk keretében arra is megkérték a házaspár mindkét tagját, hogy becsüljék meg a férfi hímvesszőjének maximális méretét. Ha eltérés volt a becsült számokat illetően, akkor vagy átlagoltak, vagy annak a félnek az adatát fogadták el hivatalosan, akiről azt gondolták, kevésbé hajlamos a füllentésre (vagy a nagyot mondásra...).

Az eredmény megdöbbentő volt. Minél nagyobb volt a férj férfiassága, annál inkább hajlott a felesége a félrelépésre.

-Az asszonyok a méretes péniszt szex közben fájdalomérzettel és kellemetlenséggel kapcsolták össze. –magyarázta a meglepő eredményeket a kutató.

Az egyik résztvevő hölgy így nyilatkozott:

-Vannak nagy hímtagú férfiak, de az én hüvelyem nagyon szűk. Ezért amikor a férjem hatol belém, az annyira fáj, hogy inkább keresek magamnak egy kisebb férfiasságú partnert, akivel nekem is öröm az együttlét.

A kutatás során az 545 nő valamivel több, mint 6%-a folytatott viszonyt. Nem csupán a nagy hímvesszőn az, ami félrelépésre sarkalta a nőket. A kutatás szerint oka lehet még a családon belüli erőszak, ha megtagadták tőlük otthon a szexet, vagy a kedvenc szexuális pozitúrájukat, ha 25 éven aluliak voltak a hölgyek, vagy ha nem volt számukra kielégítő a férjükkel való szexuális kapcsolat.

A kutatás ezúttal azért koncentrált főleg az asszonyok hűtlenségére, mert a nők körében egyre inkább elterjedt az utóbbi időben a HIV vírus. A kutatók azt remélik, hogy ha megtalálják az okát, miért szexelnek egyre többen védekezés nélkül, akkor egyúttal megelőzhetik a betegség nagyiramú terjedését is.

(Kép: splatter.com)