Jump to content

Semmiképpen se próbálja ki otthon!

2014. 04. 15. 11:35

Egy szerelmes párocska igazán eredeti módon akarta feldobni a szexuális életét, igazán kár, hogy a végén a sürgősségin kötöttek ki. Szerencsére azonban úgy érezteék, mások okulására megosztják történetüket a nagyvilággal is, így ha mást nem, de legalább egy jót derülhetünk a hülyeségen.

A Tennessee-be valósi Michael, és barátnője, Josi egy fűszeres éjszakán úgy gondolta, kicsit felturbózzák elszürkülőben lévő rutin-házaséletüket, úgyhogy gyorsan meg is olvasztottak 2 kiló (!) gumicukrot, hogy azt egymás meztelen testére kenjék. Ahogy az előre sejhető lett volna, a forró, cukros massza Josi mellkasán azonnal harmadfokú égési sérüléseket okozott és mellette pokoli fájdalommal járt.

Ami még kínosabbá tette az ügyet az az, hogy Josi az édesanyjához fordult elsőnek segítségért.

A párocska valószínűleg hamar kiheverte a kellemetlen eseményeket, mert később boldogan megosztotta a történet részleteit és tanulságát a környezetével, majd egy tévéműsor közönségével is.

Úgy tűnik, semmi sem ciki, ha a negyed óra hírnév a cél. Ezzel együtt olvasóinknak semmiképpen sem ajánlanánk, hogy olvasztott gumimacival pezsdítse fel házaséletét. Még akkor sem, ha éppen akad két kilónyi elfekvő mennyiség a kamrában...

(Forrás: Daily Mail, kép: rawforbeauty.com)