Jump to content

Miért jobb idősebb nőkkel randizni?

2014. 04. 13. 11:48

Ken Solin, 69 éves randiguru, a Huffington Post szerzője saját bevallása szerint kifejezetten utált sokkal fiatalabbakkal randizni, mert a ’zsengébb’ hölgyek nem értették meg őt. Az érett nők szerinte ráadásul erősebbek is, és nem menekülnek fejvesztve az első problémánál.

Dan Collins, 51 éves író teljességgel osztja a fent említetteket. Szerinte a fiatal nők rendszerint nem értik a poénjait, ráadásul végig akarják (és tudják...) bulizni az egész éjszakát.

De a legfőbb baj az, hogy még nem rendelkeznek annyi tapasztalattal, ami egy értelmes kapcsolat fenntartásához szükséges. De mégis, mik azok a tulajdonságok, amiért a két szerző sokkal inkább az ötvenes nőkre teszi le a voksát? A Huffington Post összeszedte a legfontosabb ötöt.

1.- Ismerik magukat.

Nem azért van szükségük egy férfira, hogy az betöltse az életükben tátongó űrt. Pontosan tudják, hogy mit szeretnek, és mit nem, úgyhogy nem kell a másiknak azt ’kitalálgatni’. Tisztában vannak vele, hogy kik ők maguk, és mit is várhatnak el az élettől.

2.- Magabiztosak.

Meg van bennük az a fajta magabiztosság, ami az elfogadáshoz és a megbocsájtáshoz szükséges. A fiatalabb nőkből ez gyakran hiányzik. A szex sem olyan fontos már számukra, ezért tökéletesen megértik, ha ezen a területen a férfiak esetleg már nem teljesítenek úgy, mint a fiatalabbak, vagy gyógyszerre van szüksége hozzá.

3.- Értőek.

Egy ötven éves nő ismeri azokat a dolgokat, azokat a történelmi utalásokat, amiket egy hasonló korú férfi is. Például tudja, milyen volt a világ az internet előtt, és látott már videókazettát. Mivel egy csomó közös élményük van, alacsonyabbak az elvárásai is, mint egy fiatal lánynak. Nem akarnak feltétlenül megházasodni, főleg hogy többnyire már túl vannak egy váláson. Inkább csak a társaságot keresik és jól akarják érezni magukat.

4.- Önmagunkért szeretnek.

Collins szerint az érettebb hölgyek képesek arra, hogy önmagáért, a benne levő értékekért szeressék, és ne kelljen megfelelnie egy tőle távol álló ideálnak.

5.- Bölcsek.

Tudják, hogy mennyi nehézség van egy valódi kapcsolatban. Nyíltan megmondják, ha valami nem tetszik nekik, vagy valamivel nem értenek egyet, de nem hagynak ott tüstént csapot, papot az első konfliktusnál. Türelmesebbek, gondoskodóbbak fiatalabb társaiknál. Nem akarják a másikat megváltoztatni. Inkább arra a férfira várnak, aki már képes volt egyedül, saját maga megváltozni.

(Kép: webmd.com)