Jump to content

Mellkidobással nyerni... (férfiszemmel a keblekről)

2014. 03. 27. 15:36

„Hölgyes” témákat érintő értekezéseim jelen szösszenete arra a testrészre irányul, ami a kutatások szerint még a hölgyek szeménél is előbb kerül kontaktba a mi (férfiak) látószervünkkel, már amennyiben láttatja magát.

Nem tagadom, amit kár is lenne tagadni, egy heteroszexuális férfi, előbb vagy utóbb felméri a vele interakcióba lépő hölgy mellkasi kompetenciáit. Pontosabban fogalmazva, megnézi, hogy milyen mellei vannak. Még pontosabban fogalmazva, az ilyetén adottságok feltérképezése szinte minden esetben megtörténik az első három legfőbb benyomás megszerzése során.

Arc, fenék, kebel.

A sorrend változhat, de túl sok variáció nincs. Tehát nem bagatellizálom a dolgot, a megnyerő modorú cici kifejezetten fontos. Egy hölgynek lehet rövid haja, járhat tornacipőben, nyílt utcán dohányozhat, üvegből sörözhet és káromkodhat is. Majdnem fiú lenne, de nem az. Sok minden miatt nem az persze, de ami igazán látható, ez esetben az, hogy másképp domborodik a póló rajta, mint rajtunk.

De azért ne vigyük túlzásba a dolog (ez esetben a kebel) jelentőségét és leginkább ne akarjunk olyat, amitől egyébként általunk rózsásnak nem ítélt helyzetünk tovább romlik. Kacifántos mondatom, mit is takar:

• A férfiak többsége „jó melleket” szeretne látni, érezni. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy kizárólag nagyokat. Sok férfi, sok különböző ízlést jelent.
• Komoly kutatások bizonyítják, hogy a sejtelmes az izgatóbb, mint a kicsomagolt és elénk rakott teljes svédasztal. Úgy mutasson sokat, hogy diszkrét legyen, de ápolt és stílusos.
• Irreális átverésekkel az ellenkezőjét érik el a tapasztaltabb férfiaknál. Tudjuk, hogy mi az a gravitáció és ismerjük a szilikon betét és push up fogalmát. Elvárjuk persze, hogy használják ezeket és gyönyörűek maradjanak, de ne átverés, csak az összekacsintós illúzió szintjén.
• Minden kebelnek megvan a férfi párja, ne aggódják túl, kérem ezt a dolgot. Ne egymásnak (hölgy a hölgynek) igyekezzenek tetszeni és versengeni egymással, hanem nekünk és értünk.
• Egy törékeny, nagyon sportos, vékony hölgy akár icipici mellekkel is lehet vonzó, szexi.
• Az alma mell a legjobb lehet, hiszen évekig talán kicsinek tűnik (viselője számára), majd hopp elugranak az évek, és az alma, alma maradt. Mekkora áldás.
• Ha valakinek igazi szép, nagy mellkast adott a jóisten, becsülje meg, gondozza, legyen szép a dekoltázsa és ne hivalkodó legyen, de ne is rejtse véka alá. Higgye el, nem lehet elrejteni, és nem is kell nagyon kirakatba tenni, van rá szemünk, hogy kiszúrjuk.

Természetesen az önértékelésben is rettenetesen nagy szerepe van a kebleknek, így ahhoz nem értek, hogy mikor szükséges kés alá feküdni, korrekciós, implantátumos segítségért. Ez egy másik és sokkal komolyabb téma lenne.

Viszont tudják-e, hogy a legnépszerűbb tematikus pornó oldalakon a „természetes mell”, „háziasszony”, „anyu” „MILF” kategóriák kenterbe verik nézettség-ügyileg (négy-hatszoros különbség esetenként) az összes szilikon bébis filme?. Ne feledjük, a nagyon műről, nagyon kipakoltról nem a NŐ, hanem sokszor az áru jut az eszünkbe, amit pénzért megkapunk. Óvatosan tehát, vékony a mezsgye a szexi és a szánalmas között.

Így tehát ne aggódjon senki! :)

Akinek jó nagy cicije van, azért megőrülnek a nagycici rajongók (van belőlük bőven). Akinek kicsi, na azért megőrülnek a kiscici rajongók (azokból is van bőven). Akinek valami miatt úgy gondolja nincs szép keble, az talál olyan úriembert, akinek ez nem annyira fontos.

Azért nálunk sem mindenkinek pokoli torony lapul a nadrágjában egy kocka has alatt. Higgyék el, megértőbbek vagyunk mellügyileg, mint gondolnák.

Szóval, csak ízlésesen, természetesen, harmonikusan és ápoltan!

 

Dr. Csé

 

Fotó: humblepievintage.com