Jump to content

Itt a szupertitkos indiai arcápolási trükk!

2014. 03. 20. 15:36

A nők sok mindent képesek megtenni szépségük és fiatalságuk megőrzése érdekében. Van, aki csokoládét, van, aki viszont a saját vérét keni fel az arcbőrére a hamvasság megőrzése végett. A hatvanas évei végén járó londoni asszony azonban még ennél is messzebb ment.

Stella Ralfini életmód-tanácsadó és párterapeuta azt állítja, arcbőrének örök fiatalságát szerelme spermájából nyeri. -Minden kincset megér a szer, pedig ingyen van... Csak egy szerető férfira van szüksége az embernek, akivel egy-két hetente kielégítő hancúrozásban vehet részt. Utána nincs is más dolgunk, mint hogy a szerelmeskedés végén az ujjainkal felvigyük a spermát az arcbőrre, hagyjuk megszáradni, majd 15 perc elteltével mossuk le a maszkot.

 

(Kép: Daily Mail)

Stella utazásai során találkozott a bizarr módszerrel, amikor a tantrikus szexet tanulmányozta Indiában. Itt ismerkedett meg egy idősebb asszonnyal, akinek hamvas arcbőre meghazudtolta érett korát. Ő súgta meg Stellának ezt a családjában generációról generációra továbbadott szépségtrükköt.

A NY magazin véleménye egybecseng az indiai szépségtippel: az újság az állítja, az emberi sperma nemcsak hatékony antioxidánsokat tartalmaz, de kisimítja a ráncokat és simává varázsolja a bőrt is.

(Kép: trenmagz.com)