Jump to content

Őszi megjelenés

2017. 08. 24. 19:00

Mitől leszel divatos? Bemutatjuk, hogy mi várható 2017 őszén. Az újdonságok mellett olyan darabok is feltűnnek, amelyek akár már a szekrényedben is megtalálhatók.

Az idei ősz kényelmes lesz mindenki számára, ugyanis bármilyen testalkattal is rendelkezünk, arra találunk divatos, nőies öltözéket. Hétköznapi viseletünk egyikét a farmer jelenti. A farmer idén ősszel sem megy ki a divatból, és ugyanúgy lehet csőszárú, rojtos vagy leggings fazonú, de a színük az, amitől most igazán divatos lesz. Az idei ősz fekete farmerben fog eltelni. A fekete árnyalataival is lehet játszani, változtatni ruhatárunkon, de az biztos, hogy fekete farmert viselni divatos lesz. Farmernadrág és bőrdzseki? Kiváló, laza választás.

Az őszi természet színei közé tartozik a piros, a rozsdavörös, így a divatban is megjelenő őszi szín. Dönthetsz úgy, hogy csak az alsó vagy a felső ruházat színe lesz a piros valamelyik árnyalata, de akár egy piros kiegészítővel üdítővé teheted a szettedet. Egy piros cipő, vagy egy táska, és máris nagyszerű döntést hoztál reggel, öltözéskor. Pompázhatsz akár tetőtől talpig pirosban, biztosan felkelted a körülötted lévők figyelmét, és még a divat oltárán is áldozol.

A piros mellett a csíkok is versenyben maradnak. Ami nyáron divat volt, az tovább tart ősszel is. Az egészen hajszálvékony csíkoktól a vastagokig lehet becsíkosodni, amik futhatnak keresztben és hosszában is. Sőt a csíkokat virágmintával is meg lehet bolondítani, így kapsz egy sportos, de mégis nőies felsőt. A csíkos mellett a kockás is maradni fog.
A leopárdminta, ha nincs túlzásba véve, akkor igazán vadító és dögös tud lenni. Nem véletlenül marad divatban.

Ha háromnegyedes nadrághoz magas sarkúba bújsz, és egy blézert veszel magadra, egy vagány szettet tudhatsz magadénak.

Nyáron, strandolós időben nincs kedvünk takarni lábainkat. Nemcsak azért, hogy érje a nap, hanem kényelmes és pillanatok alatt meg lehet szabadulni a papucstól, na és persze nem utolsó sorban szellős viselet. Nehéz az őszi cipőinkre áttérni a papucsok, szandálok után. Az idei ősz azonban lábkímélőnek bizonyul. Ha nem szereted szűk, szoros magas sarkúba préselni lábaidat, akkor imádni fogod az őszi cipődivatot, mert lapos lesz a módi. A magas sarkokat hagyd meg ünnepibb alkalmakra.

Az ősszel tovább lehet folytatni a nyáron megkezdett fodrosodást, puffosodást, ugyanis a már hűvösebb időkre való, vastagabb anyagú blúzokon is megjelennek a fodrok, a még több fodor és bugyor. Egy farmer és egy fodros blúz megállja a helyét a hétköznapokban is, de buliba ugyanúgy divatos viselet.

Egy jól szabott nadrágkosztüm jó választás ősszel, és a múltat idéző nagy válltömés is porondon lesz.
Viselhetsz kordbársony anyagot, vagy bársonyt, egyaránt jó lesz a hűvösebb évszakban. Habár divatban lesz az úgynevezett nagynéni nadrág, de elképzelhető, hogy csak kevés nő veszi rá magát arra, hogy ilyet viseljen, már csak azért is, mert a férfiak között sem arat túl nagy sikert.
Innen pedig ötletet meríthetsz:

 

(Forrás: marmalade.hu | marieclaire.co.uk, vfashionworld.com/képek | youtube.com/videó)